Puutarhatarvikkeiden ja maanrakennuskankaiden
maahantuonti, myynti ja verkkokauppa
Etusivu > Tuotteet > Kasvihuoneet

Kasvihuone

Kasvihuone on varsinkin keväisin monen mielessä. Kun luonto alkaa pikkuhiljaa heräämään eloon, iso osa meistä alkaa pohtimaan omaa puutarhaansa. Kasvihuoneet pidentävät hyvin kasvatuskautta ja kevään voi aikaistaa vielä lisäämällä erillinen lämmitys kasvihuoneeseen.

Kasvihuone valitse materiaalit käyttötarkoituksen mukaan

Kasvihuone hankintaa pohdittaessa tulee miettiä kuitenkin muutamia perusasioita kuten, kuinka ison kasvihuoneen haluan tai tarvitsen? Mikä kasvihuoneen käyttötarkoitus tulisi olemaan vai käyttäisinkö sitä enemmänkin huvimajana? Mitä haluan viljellä kasvihuoneessani? Minkälaisen pohjan voin kasvihuoneelleni jättää? Haluatko kasvattaa kasveja ruukussa, onko maanvarainen pohja kasvihuoneelle riittävän hyvä vai jos tontti on kallioinen, laitanko kasvihuoneen korotetulle perustalle vaiko rakennanko terassityyppisen pohjan.

10 vuoden takuu kasvihuoneet rungoille

Lisää pohdittavaa antaa kasvihuoneen runko rakenne, onko se alumiinia vaiko puuta. Ukkonen LN Importin tuomien kasvihuoneiden valmistajat antavat 10 vuoden takuut myös puurunkoisille kasvihuoneille.

Kasvihuone – ikkunamateriaalit

Vielä on päätettävä, millaiset ikkunat kasvihuoneeseen haluat. Vaihtoehtoina on kennomuoviset, tavalliset lasi-ikkunat tai karkaistusta turvalasista valmistetut ikkunat. Näiden osalta tulee vielä esille aiemmin mainitut kysymykset käyttötarkoituksesta. Jos kasvihuone sijaitsee enemmän tontin syrjässä ja käytetään täysin kasvihuoneviljelyyn, kennomuoviset ovat ehkä paras ratkaisu. Jos perheessä on pieniä lapsia tai kasvihuonetta käytetään paljon myös huvimajana, suosittelemme silloin turvallisuussyistä käytettäväksi karkaistua turvalasia, jonka hinta on viimevuosina tullut selkeästi alaspäin. Lasi on materiaalina kauniimpaa kuin kennomuovi, joten kasvihuone voi toimia myös näkyvällä paikalla alueen koristuksena.

Kasvihuone voi olla myös huvimaja

Tämän päivän kasvihuoneet soveltuvat myös erinomaisesti muuhun virkistyskäyttöön. Syksyn rapujuhlat voi hyvin viettää kasvihuoneessa, jota käytetään huvimajana. Huvimajakäytössä kasvihuoneen voi koristella aina teemaan liittyvin aihein. Kesän kuumimpina aikoina, suosittelen kuitenkin jättämään kasvihuoneen kasvihuoneeksi ja odottamaan syksyn satoa, jolloin huvimajan rooli voidaan ottaa käyttöön.

Malli


Runko
Seinät
Väri
Koko
Lisävarusteet

65 tuotetta