Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan

Tuontiukkosen Helahulinat – yli 100 euron ostokset RAHTIVAPAASTI!

Kamado-, hiiligrillit ja savustus

Keraamiset kamado-grillit ovat monien grillaajien unelma muun muassa niiden monipuolisuuden vuoksi. Kamado grillit ovat Japanista lähtöisin ja ne ovat erittäin monipuolisia.

Kamado-, hiiligrillit ja savustus

Keraamiset kamado-grillit ovat monien grillaajien unelma muun muassa niiden monipuolisuuden vuoksi. Kamado grillit ovat Japanista lähtöisin ja ne ovat erittäin monipuolisia; niissä voi grillata, paistaa, keittää, höyryttää, savustaa melkein mitä vain. Jopa leivonnaisten paisto onnistuu. Talvigrillauksessa kamado-grilli on loistava ratkaisu!

Lue lisää

Näytetään kaikki 14 tulosta

Kamado grillit pitävät lämmön pitkään ja tasaisena keraamisen rakenteen ja tiiveyden avulla. Kamado grillin voi lämmittää todella kuumaksi vaikkapa pitsan paistoa ajatellen tai toisaalta hyvin matalilla lämmöillä low & slow -tyyppisesti grillaten eli hitaasti matalalla lämmöllä. Grillauksessa voidaan grillata suoralla lämmöllä tai lämmönjakolevyä käyttäen epäsuoralla lämmöllä, jolloin lämpö tulee grillattavan tuotteen sivuilta eikä suoraan alapuolelta.

Myös tavalliset hiiiligrillit ovat helppokäyttöisiä ja tunnelmallisia käyttää, varsinkin jos kokemattomana niiden käyttöön ja toimintaan ensin tottuu. Hiiligrillit ovat monipuolisia ruoanlaittovälineitä ja pienen harjoittelun jälkeen niillä pystyy tekemään ruokaa  niin suoralla kuin epäsuoralla grillauksella sekä jopa savustamaan. Hiiligrillauksen kruuna ruokaan saatava aidon hiilen maku ja tuoksu. Monipuolisuutta käyttöön tuo myös valitessasi ulkotulen joka soveltuu myös grillaamiseen, näin se joustaa käytön mukaan tunnelman ja lämmön tuojana tai ruoanlaitto välineenä.

Tarvitsetko apua?

Grillit ja tulisijat

kristian@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin rakennusprojekteihin ja inspiroidu kasvihuoneen monista käyttötarkoituksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2022 Horisont Enterprises Ltd Oy