Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan

Kamado-, hiiligrillit ja savustus

Keraaminen Kamado-grilli on monien grillaajien unelma muun muassa sen monipuolisuuden vuoksi. Kamado-grillit ovat Japanista lähtöisin, ja ne sopivat myös loistavasti talvigrillaukseen.

Kamado-grilli, hiiligrillit ja savustimet

Keraamiset Kamado-grillit ovat monien grillaajien unelma muun muassa niiden monipuolisuuden vuoksi. Kamado-grillit ovat Japanista lähtöisin, ja ne ovat erittäin monikäyttöisiä; niissä voi grillata, paistaa, keittää, höyryttää, savustaa melkein mitä vain. Jopa leivonnaisten paisto onnistuu. Talvigrillauksessa Kamado-grilli on loistava ratkaisu!

Lue lisää

Näytetään kaikki 8 tulosta

Kamado-grilli monipuoliseen ulkokokkailuun

Kamado-grillit pitävät lämmön pitkään ja tasaisena keraamisen rakenteen ja tiiveyden avulla. Kamado-grillin voi lämmittää todella kuumaksi vaikkapa pitsan paistoa ajatellen, tai toisaalta hyvin matalilla lämmöillä low & slow -tyyppisesti grillaten eli hitaasti matalalla lämmöllä. Grillauksessa voidaan grillata suoralla lämmöllä tai lämmönjakolevyä käyttäen epäsuoralla lämmöllä, jolloin lämpö tulee grillattavan tuotteen sivuilta eikä suoraan alapuolelta.

Hiiligrillistä ihana hiilen maku ja tuoksu ruokaan

Myös tavalliset hiiiligrillit ovat helppokäyttöisiä ja tunnelmallisia, varsinkin jos kokemattomana niiden käyttöön ja toimintaan ensin tottuu. Hiiligrillit ovat monipuolisia ruoanlaittovälineitä, ja pienen harjoittelun jälkeen niillä pystyy tekemään ruokaa niin suoralla kuin epäsuoralla grillauksella ja jopa savustamaan. Hiiligrillauksen kruuna ruokaan saatava aidon hiilen maku ja tuoksu.

Voit myös halutessasi valita ulkotulen, joka soveltuu myös grillaamiseen. Se joustaa käytön mukaan tunnelman ja lämmön tuojana tai ruoanlaittovälineenä.

Tarvitsetko apua?

Grillit ja tulisijat

info@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin projekteihin ja inspiroidu monista mahdollisuuksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2023 Horisont Enterprises Ltd Oy