Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan
Tuotteet / Valvontakamerat / Reolink Mökkipaketti 1 sis. turvakameran, aurinkopaneelin ja WLAN tukiaseman

Reolink Mökkipaketti 1 sis. turvakameran, aurinkopaneelin ja WLAN tukiaseman

Reolink_logo.jpg
Täydellinen mökkipaketti!
Paketti sisältää kaiken tarvittavan esim. mökkillesi ja soveltuu paikkoihin jossa ei löydy kiinteätä verkkoyhteyttä. Tarvitset vain hankkia sim-kortin liittymällä. Samalla saat WLAN kentän mökille muille mobiililaitteille. 

-Reolink argus 3 akkukäyttöinen valvontakamera led valolla

-Reolink aurinkopaneeli

-Tp-Link MR6400 4G LTE reititin 4G ja WLAN reititin SIM-korttipaikalla (300Mb/s)
Tuotevideo
Turvalisuutta Reolink-valvontakameroilla.
Käyttöohje
Aurinkopaneeli

Huom! Tuote toimitetaan aina Matkahuollolla, nouto ei mahdollinen! 

Toimitus: 4 – 7 työpäivää

299,00 

sis. arvonlisäveron

Varasto loppu

Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle
Tuotenumero: 170400+170401+170402
MobilePay
Nyt voit maksaa helposti myös MobilePayllä!

Reolink Argus 3 yhdistää ainutlaatuisella tavalla pieniin kuoriin kaikki liikuteltavaan valvontaan tarvittavat ominaisuudet. Akkukäyttöisenä ja WiFi:llä varustettuna kameran voi sijoittaa mihin vaan. Kirkkaan LED-kohdevalonsa ansiosta kamera antaa visuaalisen hälytyksen havaittuaan liikettä ja kykenee kuvata värivideota hämärissäkin olosuhteissa. Argus 3 on Lumus-mallin sisarmalli: Kamerat erottaa Argus 3:en akkukäyttöisyys.

Argus 3 kamerassa on akun ja LED-valon lisäksi paljon muutakin kuten PIR-tunnistin ja sireeni. Se on varustettu 2MP tarkkuudella (1920×1080) ja se toimii langattomassa WiFi-verkossa 2.4 GHz taajuudella. Kamera kestää IP65-luokiteltuna kaikki sääolosuhteet ulkona. Huomattuaan liikettä kamera tallentaa videon microSD-muistikortille (max. 64 GB), aloittaen tallenteen jo 4 sekuntia ennen varsinaisen liikkeen alkua. Liiketunnistin osaa myös lähettää varoituksia ja kuvia sähköpostiin viipymättä. Integroitu mikrofoni ja kaiutin mahdollistavat äänten kuuntelun ja myös kohteessa oleville puhumisen etäältä.

Videokuvaa, tallennuksia ja asetuksia voi hallita reaaliaikaisesti Reolink App-sovelluksella (Android ja iOS) ja Reolink Client-ohjelmalla (Windows ja macOS). Asetuksista voi mm. säätää liiketunnistuksen herkkyyttä, määritellä sähköpostiosoitteen johon videokuvia automaattisesti lähetetään kameran havaittua liikettä, muokata laajempiakin hälytystoimintoja, verkkoasetuksia, äänen tallentamista ja paljon muuta.

Reolink Solar Panel ylläpitää akun latauksen ilman verkkovirtaa. On tärkeää suunnata paneeli kohti etelää tai lounasta ja varmistaa ettei se jää varjoon. Kameraan liitettävän 4-metrisen kaapelin liitin on vesisuojattu. Pakkaus sisältää aurinkopaneelin lisäksi seinätelineen ja sen ruuvit. Aurinkopaneeli on yhteensopiva kameroiden Reolink Go, Go PT, Argus 2&3, Argus Eco ja Argus PT kanssa. Takuu 2 vuotta

MR6400 300Mbps Langaton N 4G LTE reititin. Tuetut mobiiliverkot: 4G (LTE), 3G (HSPA/HSPA+) ja 2G (EDGE ja GPRS), 3×10/100Mbps LAN portit ja 1×10/100Mbps LAN/WAN portti, 300Mbps at 2.4GHz, 802.11b/g/n, 2 sisäistä Wi-Fi antennia, 2 ulkoista LTE-antennia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Reolink Mökkipaketti 1 sis. turvakameran, aurinkopaneelin ja WLAN tukiaseman”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2023 Horisont Enterprises Ltd Oy