Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan
Tuotteet / Valvontakamerat / Reolink Mökkipaketti 2 sis. turvakameran, aurinkopaneelin ja WLAN tukiaseman

Reolink Mökkipaketti 2 sis. turvakameran, aurinkopaneelin ja WLAN tukiaseman

Reolink_logo.jpg
Täydellinen mökkipaketti!
Paketti sisältää kaiken tarvittavan esim. mökkillesi ja soveltuu paikkoihin jossa ei löydy kiinteätä verkkoyhteyttä. Tarvitset vain hankkia sim-kortin liittymällä. Samalla saat WLAN kentän mökille muille mobiililaitteille.

-Reolink Argus PT 4mp akkukäyttöinen valvontakamera

-Reolink aurinkopaneeli

-Tp-Link MR6400 4G LTE reititi ja WLAN reititin SIM-korttipaikalla (300Mb/s)
Tuotevideo
Turvalisuutta Reolink-valvontakameroilla.
Käyttöohje
Aurinkopaneeli

Huom! Tuote toimitetaan aina Matkahuollolla, nouto ei mahdollinen! 

Toimitus: 4 – 7 työpäivää

359,00 

sis. arvonlisäveron

Varasto loppu

Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle
Tuotenumero: 170403+170401+170402
MobilePay
Nyt voit maksaa helposti myös MobilePayllä!

Reolink Argus PT 4mp edustaa täysin uutta akkukäyttöisten kameroiden rintamalla. Tämä vesitiivis PT (Pan-Tilt) 1920x1080p Full HD Wi-Fi -ulkokamera kääntää katseensa juuri sinne, minne sen ohjaa. Pimeäkään ei haittaa, koska kuusi kappaletta infrapunavaloja yhdistettynä herkkään kamerakennoon näkee hämärässäkin kymmenen metrin etäisyydelle.

Kamera on suunniteltu sisä- ja ulkokäyttöön ja se kestää rankatkin sääolosuhteet. Reolink Argus PT:n akku (6500 mAh) kestää tavallisessa käytössä viikkoja, jopa kuukausia.  Reolink Solar Panel -aurinkopaneelilla kameran latausta voi ylläpitää ilman verkkovirtaa. Käyttöönotto on äärettömän helppoa ja nopeaa, mitään johtoja ei tarvita.

Reolink App (iOS ja Android) ja Reolink Client (Windows ja macOS)-sovelluksista voit nähdä suoran videokuvan, suunnata kameraa, zoomata digitaalisesti jopa 6-kertaisesti, nähdä tallenteet ja siihen saa asettaa toimenpiteet reaaliaikaisista ilmoituksista mm. ilmoituksen sähköpostiin havaitun liikkeen perusteella. Sovelluksista voi hallita ja seurata yhtäaikaisesti kaikkia muitakin Reolinkin kameroita. Tallennus tapahtuu microSD- muistikortille, max. 64 GB.

Reolink Solar Panel ylläpitää akun latauksen ilman verkkovirtaa. On tärkeää suunnata paneeli kohti etelää tai lounasta ja varmistaa ettei se jää varjoon. Kameraan liitettävän 4-metrisen kaapelin liitin on vesisuojattu. Pakkaus sisältää aurinkopaneelin lisäksi seinätelineen ja sen ruuvit. Aurinkopaneeli on yhteensopiva kameroiden Reolink Go, Go PT, Argus 2, Argus Eco ja Argus PT kanssa. Takuu 2 vuotta.

MR6400 300Mbps Langaton N 4G LTE reititin. Tuetut mobiiliverkot: 4G (LTE), 3G (HSPA/HSPA+) ja 2G (EDGE ja GPRS), 3×10/100Mbps LAN portit ja 1×10/100Mbps LAN/WAN portti, 300Mbps at 2.4GHz, 802.11b/g/n, 2 sisäistä Wi-Fi antennia, 2 ulkoista LTE-antennia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Reolink Mökkipaketti 2 sis. turvakameran, aurinkopaneelin ja WLAN tukiaseman”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2023 Horisont Enterprises Ltd Oy