Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan
Tuotteet / Kasvihuoneet / Sun kasvihuoneet / SUN Simplicity Orangery 12×12, 14,21M2 3770mm x 3770mm

SUN Simplicity Orangery 12×12, 14,21M2 3770mm x 3770mm

Greenhouse_peoble_logo.png
Kun sinulla on suuri puutarha ja pysty sijoittamaan puutarhaasi ison ja levän kasvihuonemallia, niin SUN Orangery on täydellinen vaihtoehto tähän tarkoitukseen.

 • Kasvihuoneen runko on jauhemaalattu kestävällä antrasiitinvärisellä pinnoitteella, tämän takia Orangery sulautuu kauniisti puutarhaan, mikä tekee sen käytettävyydestä ja siellä oleilusta entistäkin viihteisempää.
 • Orangery mallin runko on profiilia, joka antaa kasvihuoneelle tukevuutta ja jäykkyyttä ja kasvihuoneessa
 • on rungon vahvistajat (tuet)(harja ja räystäät), jotka parantavat dramaattisesti rungon lujuutta, ja ne helpottavat kasvihuoneen kokoonpanoa, koska ne tekevät kasvihuoneen rungosta jäykemmän ja jämäkämmän.  
 • Orangery mallin lasitus on karkaistu turvalasi. Karkaistu lasi on noin 700 % vahvempi kuin puutarhalasin, joten sitä on paljon vaikeampi murtaa. Kun se hajoaa, se hajoaa sadoiksi pieniksi paloiksi, joten se on paljon turvallisempaa kuin puutarhalasit (jotka voivat rikkoutuessaan muodostaa vaarallisia lasitikkareita) Tärkein syy karkaistun lasin suosimiseen on kuitenkin se, että se toimitetaan isoina paloina. Tämä tarkoittaa, että lasien välillä ei ole päällekkäisyyksiä (normaalilla puutarhalasilla saat 10 mm päällekkäisyyden jokaisen ruudun välillä, nämä täyttyvät lian ja levien kanssa ja muuttuvat rumaksi) Suurella karkaistulla lasilla saat kasvihuoneen, joka näyttää paljon siistimmältä, on helpompi pitää puhtaana ja tietysti on turvallisempaa.
 • Karkaistut lasit kiinnitetään täyspitkillä PVC-lasien lukkolistalla, jotka pitävät suurenkin ruudun hyvin paikoillaan. Lasiliuskat estävät lasien helinän kovallakin tuulella.
 • Toimitetaan sokkelilla, jonka voi kiinnittää/ankkuroida maahan tai betoniin. Sokkeli tekee asennuksesta nopeampaa ja helpompaa.
 • Korkea räystäskorkeus antaa lisää kasvutilaa ja työskentelytilaa kasvihuoneessa.
 • Oven pyörät on valmistettu nailonista kestäviä ominaisuuksia varten. Oven pyörän pultti käännetään massiivista messingistä sileällä varrella pyörän kulumisen vähentämiseksi. Tämä maksaa meille enemmän kuin muut tapat tehdä se, mutta tiedämme kuinka turhauttavaa voi olla, jos pyörät hajoavat kasvihuoneessasi muutaman vuoden kuluttua – ja varaosia voi olla vaikea saada aikaan.
 • Tämä malli on valmistettu Isossa-Britanniassa.
 • 10 vuoden takuu
  Neljä tuuletusluukkua

Tiedustele hinta ja toimitusaika

Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle
Tuotenumero: 160506

Tarvitsetko apua?

Kasvihuoneet ja kasvihuonetarvikkeet

info@tuontiukkonen.fi

Tarkista kuntasi viranomaisilta tarvitsetko Rakennusluvan, toimenpideluvan, tai maisematyöluvan.
Katoilta on aina poistettava liika lumikuorma. Takuu ei kata lumikuorman ylipainosta johtuvaa katon romahtamista.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SUN Simplicity Orangery 12×12, 14,21M2 3770mm x 3770mm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Horisont Enterprises Ltd Oy