Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan

Ajankohtaista

Helahulinat 26-30.5

Tuontiukkosen Helahulinat – yli 100 euron ostokset RAHTIVAPAASTI! Tuontiukkosella nyt Helatorstain kunniaksi Helahulinat.Verkkokauppa täynnä hyviä tarjouksia ja yli 100 euron ostokset kampanjan ajan rahtivapaasti 26 – 29.5 2022. Muistathan myös liittyä Tuontiplussan jolloin saat normaalihintaisista tuotteista aina  -5% alennuksen.

Lue lisää

Tuemme Ukrainan kriisin uhreja.

Hätä Ukrainassa on nyt valtava. Perheet pakenevat kodeistaan. Me haluamme auttaa ja lahjoitamme jokaisesta 15.4-15.5.2022 tehdystä tilauksesta 5 € lyhentämättömänä Suomen Punaiselle Ristin katastrofirahastoon.

Lue lisää

Klubilaisena saat aina hieman enemmän!

Olemme lanseeranneet Tuontiukkosen oman jäsenklubin Tuontiplussan, jonka jäsenet saat ostaa aina edullisemmilla jäsenhinnoilla.

Lue lisää

Löydät meidät Kevätmessuilta 7.–10.4.2022!

Tuontiukkonen.fi on jälleen muutaman vuoden tauon jälkeen mukana Suomen suurimmilla puutarhamessuilla. Osastolla 6 M 2 on esillä uutukaisia tuotteita ja tietysti mojovia messutarjouksia!

Lue lisää

Mikä kasvihuonemalli sopii sinulle?

Se, mihin tarkoitukseen kasvihuonetta haluat käyttää määrittelee myös sen mikä malli, materiaali ja koko palvelee parhaiten juuri sinun tarpeitasi.

Lue lisää

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2022 Horisont Enterprises Ltd Oy