Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan
taustakuva

Grillit, pizzauunit ja tulisijat

Tuontiukkosen verkkokaupan valikoimassa laadukkaat Lucifer-grillit! Legendaariset Lucifer-grillit ovat sytyttäneet kesän grillaushetkien juhlatunnelmia jo 60-luvulta alkaen. Laaja valikoimamme ei jätä grillauksen ystäviä kylmäksi tänäkään päivänä.

Lucifer-grillit ja tulisijat laadukkaasta valikoimasta

Tuontiukkosen verkkokaupan valikoimassa laadukkaat Lucifer-grillit! Legendaariset Lucifer-grillit ovat sytyttäneet kesän grillaushetkien juhlatunnelmia jo 60-luvulta alkaen. Laaja valikoimamme ei jätä grillauksen ystäviä kylmäksi tänäkään päivänä. Monipuolisesta mallistostamme löydät grillejä pallogrilleistä 6-polttimisiin kaasugrilleihin, jotka ovat oleellinen osa kesäpihasi ulkokeittiötä. Pihagrillissä kesäinen ruoanlaitto sujuu helposti ja mukavasti. Tunnelmaa ja lämpöä pihaan sekä puutarhaan tuovat myös muut tulisijat, kuten Lucifer-pihatakat ja -ulkotulet, niin kesällä kuin talvellakin.

Näytetään tulokset 1–32 / 81

Lucifer-grillit ja -tulisijat viimeistelevät niin ruuan kuin tunnelmankin

Legendaariset Lucifer-grillit tekevät ulkokokkauksesta mukavaa ja helppoa – jopa juhlavaa, jos tilanne niin vaatii. Lucifer-grillien mallistossa on tuotteita perinteisistä pallogrilleistä komeisiin kuuden polttimen kaasugrilleihin, jotka ovat pihakeittiön keskipisteitä.

Lucifer-pihatakat ja -ulkotulet tuovat tunnelmaa kodin tai mökin pihalle, oli sitten kesä tai talvi. Niiden loimussa voi grillata makkaran tai sitten vain nauttia pimenevässä illassa täydellisestä tunnelmasta ja lämmöstä.

Tilaa Lucifer-grilli helposti ja edullisesti netistä. Verkkokauppamme palvelee sinua ympäri vuoden. Jos haluat keskustella vaihtoehdoista lisää, ole meihin yhteydessä. Autamme sinua mielellämme valitsemaan sopivan tuotteen.

Sytytä kipinä parhaisiin hetkiin ja tilaa täydellinen Luciferisi meiltä!

Tarvitsetko apua?

Grillit ja tulisijat

info@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin projekteihin ja inspiroidu monista mahdollisuuksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Horisont Enterprises Ltd Oy