Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan

KEVÄTALE 15.3. – 1.5.

taustakuva

Grillitarvikkeet

Valikoimassamme on erilaisia grillitarvikkeita, jotka helpottavat grillausta tai kun haluat lämmittää saunan, sytyttää takan tai hiiligrillin.

Grillitarvikkeet laadukkaaseen lopputulokseen

Grillaus ilman kunnon grillitarvikkeita on kuin rumpujen soittaminen ilman kapuloita ja virveleitä: onnistuuhan se, mutta kuinka hyvin? Meiltä kotimaisena verkkokauppana löytyy kaikki tarvittava grillin kylkeen aina grillivaunusta ja ulkokeittiöstä alkaen, mutta sytykkeitä, kaasugrillin säädinsarjaa, suojahuppua, grilliessua ja pizzakiveä unohtamatta.

Lue lisää

Näytetään tulokset 1–32 / 41

Nyt kun olet tehnyt fiksun valinnan ja hankkinut itsellesi uuden tuliterän grillin, haluat varmasti myös markkinoiden parhaat välineet sen helppoon ja turvalliseen käyttämiseen. Tarpeelliset grillitarvikkeet mille tahansa grillityypille ovat grillimestarimme mielestä lasta, grillin puhdistusharja ja suojapeite. Suojapeitteen alla grilli säilyy terassilla siistinä sateelta, pölyltä, linnuilta ja siitepölyltä. Peite suojaa grilliä läpi Suomen lumisen talven ilman, että sitä täytyy välttämättä raahata varastoon. Kätevät sytykkeet taas auttavat, kun haluat sytyttää grillin lisäksi takan ja saunan. Jos sinulla on kaasugrilli, on säädinsarja välttämättömyys sen turvalliseen käyttöön. Meiltä löydät aina tarkkaan valitut, standardin mukaiset matalapainesäätimet ja -letkut.

Alati kasvavaan grillitarvikkeiden valikoimaamme on tullut myös pihtejä, lastoja, pannuja, pariloita ja grilliharjoja. Kun perusasiat ovat kunnossa, ei muuta kuin kaupan kautta kotiin ja grillaamaan. Muista hankkia myös virvokkeita, jotta grillatessakin nestetasapaino säilyy!

Tarvitsetko apua?

Grillit ja tulisijat

info@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin projekteihin ja inspiroidu monista mahdollisuuksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Horisont Enterprises Ltd Oy