Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan
taustakuva

Kaasugrillit

Lucifer-ja Cozze-kaasugrillit ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä, ja niillä voi valmistaa ruokaa pienelle perheelle tai kokonaisen menyyn isolle porukalle.

Lucifer- ja Cozze-kaasugrillit

Laajasta valikoimastamme löydät sopivan kaasugrillin erikokoisiin kesäkeittiöihin. Lucifer- ja Cozze-kaasugrillien edistykselliset ratkaisut tuovat helppoutta ja mukavuutta grilliherkkujen valmistukseen. Tilaa omasi kätevästi netistä.

Näillä grilleillä loihdit täydellisen menyyn mille tahansa porukalle!

Näytetään kaikki 12 tulosta

Lucifer-kaasugrilli valmistaa vaikka täydellisen menyyn

Lucifer-kaasugrillit ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä, ja niillä voi valmistaa ruokaa pienelle perheelle tai kokonaisen menyyn isolle porukalle. Lucifer-kaasugrillien valikoimassa on laajasti vaihtoehtoja niin satunnaiselle ulkokokkailijalle kuin intohimoiselle grillaajallekin. Pieneen kotitalouteen riittää mainiosti kompakti kaasugrilli, kun taas suuresta grillistä riittää puhtia jopa isojen grillijuhlien vaatimuksiin.

Kaasugrilli tarvitsee aina jonkin verran tilaa ympärilleen, eikä se saa olla esimerkiksi ihan lähellä aitaa tai muuta helposti syttyvää materiaalia. Tämä kannattaa ottaa huomioon, kun valitsee omalle pihalleen sopivan kokoista kaasugrilliä.

Valitse sopivan kokoinen kaasugrilli

Polttimien määrä vaihtelee kahdesta kuuteen kaasugrillin koon ja tehon mukaan.

  • 2 poltinta –> Kahden polttimen kaasugrilli sopii satunnaiseen käyttöön ja esimerkiksi kahden hengen talouksiin
  • 3 poltinta –> Kolmen polttimen kaasugrilli on loistava valinta nelihenkisen perheen käyttöön, ja sillä voi jo valmistaa kunnollisen illallisen.
  • 4 poltinta –> Neljän polttimen kaasugrilli riittää esimerkiksi kuusihenkisen perheen käyttöön ja vieläkin suuremmalle porukalle. Sen ritilöillä ja pariloilla voi valmistaa koko aterian alkupalasta jälkiruokaan.
  • 6 poltinta –> Kuuden polttimen kaasugrilli kelpaa ruoanlaittovälineeksi suuriin kotitalouksiin ja juhliin, eikä siitä lopu teho tai paistopinta-ala kesken.

Lucifer-kaasugrilli on turvallinen ja kestävä

Lucifer-kaasugrillit valmistetaan ruostumattomasta teräksestä ja myös pulverimaalatusta metallista. Polttimot tehdään aina kestävästä rosterista. Kaasugrilleissä on pääsääntöisesti valurautaiset kestävät helppohoitoiset ritilät ja parilat, jotka on helppo pitää puhtaana.

Kaasugrillin alla suositellaan käytettävän alusmattoa, joka lisää turvallisuutta mutta myös suojaa terassia lialta ja öljyltä. Malleja saa sivukeittimellä ja ilman. Lisäksi tarjolla on laaja valikoima turvallisia matalapainesäädinsarjoja ja -tarvikkeita.

Lucifer-kaasugrilliin saa varaosia vielä vuosienkin jälkeen hankintapäivästä, joten kaasugrilliä voi huoltaa kestämään vuodesta toiseen.

Alan standardit täyttävät Lucifer-kaasugrillit ovat laatuunsa nähden edullisia; laajaan valikoimaan kuuluu tuotteita edullisesta keskihintaiseen, eli varmasti jokaiselle kukkarolle sopiva malli.

Tilaa laadukas Lucifer kaasugrilli netistä edulliseen hintaan.

Verkkokauppamme palvelee sinua 24/7 vuorokauden ympäri!

Tarvitsetko apua?

Grillit ja tulisijat

info@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin projekteihin ja inspiroidu monista mahdollisuuksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Horisont Enterprises Ltd Oy