Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan

LÄMMITTIMET POISTOHINTAAN

taustakuva

Sähkögrillit

Sähkögrilli on grillauksen ystäville käytännöllinen ratkaisu. Lucifer-sarjan sähkögrilleillä grillaat nopeasti ja turvallisesti.

Paholaismaisen hyvät Lucifer-sähkögrillit

Valoisa kesäilta koti-Suomessa, jostain leijuu grilliruuan huumaava tuoksu ja vesi herahtaa kielelle. Kaikki ruokahan tunnetusti maistuu paremmalta grillattuna. Paholaismaisen hyvistä Lucifer-sähkögrilleistä löydät sopivan ratkaisun grillinälkään olitpa sitten kerrostalon parvekegrillaaja tai muuten vain helppoutta arvostava nautiskelija.

Lue lisää

Näytetään kaikki 4 tulosta

Suomen vanhin kotimainen grillibrändi Lucifer on tuonut grillauksen aromit kotikokeille jo vuodesta 1968. Nyt saat edullisesti kotimaisesta verkkokaupasta sekä isommat että pienemmät sähkögrillit. Erinomainen ratkaisu kokonsa ja helppoutensa puolesta kaupunkiin pienille parvekkeille ja terasseille. Ja mikä parasta: näiden kanssa ei tule sanomista taloyhtiöltä, eikä naapurilta!

Vaativampaan makuun Luficerilta löytyy lähes kaasugrillin ominaisuuksilla varustettu Lucifer Amper 2. Tässä grillissä ritilät ovat aitoa valurautaa ja pinta-alaa löytyy huomattavasti enemmän kuin tavallisesti. Eron perinteiseen sähköiseen grilliin tekee kaksi erikseen säädettävää vastusta. Mikä pirullinen keksintö! Yleensä sähkögrilleissä on vain yksi vastus, mikä tavalliselle parvekegrillaajalle riittääkin varsin hyvin. Mutta ei sinulle, joka haluat enemmän tehoa ja arvostat lähes kaasugrillin tasoista ruuanlaittoelämystä ilman säätämistä kaasupullojen kanssa. Istu alas, ota kylmä juotava käteen ja anna Luciferin hoitaa loput.

Tarvitsetko apua?

Grillit ja tulisijat

info@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin projekteihin ja inspiroidu monista mahdollisuuksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2023 Horisont Enterprises Ltd Oy