Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan

KESÄ TULEE… OLETKO VALMIS?

taustakuva

Tulisijat

Tulisijan läheisyydessä tuntuu mukavalta istua saunan jälkeen tai ihan vain kaunista tähtitaivasta ihaillen. Tuli lämmittää ja sen loimussa voi grillatakin. Mikäli et kaipaa lämpöä, voit asettaa tulisijaan valonlähteeksi kynttilän.

Tulisija tuo pihallesi tunnelmallisen illan

Ulkona poltettava tulisija valaisee puutarhaa kun ilta alkaa hämärtyä. Se on tunnelman luojana vertaansa vailla kodin tai mökin pihalla. Tulisijan läheisyydessä tuntuu mukavalta istua saunan jälkeen tai ihan vain kaunista tähtitaivasta ihaillen. Tuli lämmittää, ja sen loimussa voi grillatakin. Mikäli et kaipaa lämpöä, voit asettaa tulisijaan valonlähteeksi kynttilän.

Valitse skandinaaviseen ja moderniin makuun sopiva tulisija upeista vaihtoehdoistamme: Lucifer Brooks -tulipesä on kaunis ja klassinen. Tiheän kipinäverkon ja emalisen puuastian ansiosta se on erittäin turvallinen vaikkapa lapsi- tai lemmikkiperheen pihatuleksi. Selkeälinjainen Rélite-tulipesä kelpaa ulkonäkönsä puolesta erityisen hienosti moderniin pihaan. Sen pinta näyttää betoniselta, mutta on tehty paljon kevyemmästä kuitubetonista.

Näytetään kaikki 4 tulosta

Tarvitsetko apua?

Grillit ja tulisijat

info@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin projekteihin ja inspiroidu monista mahdollisuuksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Horisont Enterprises Ltd Oy