Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan
taustakuva

Hyönteisverhot

Valikoimastamme löytyy Ötökkä oviverhot.

Hyönteisverhoilla rauhaa ja tyylikkyyttä koteihin

Olemme poimineet kattavaan valikoimaamme ainoastaan kotimaisia, suosittuja ja helposti asennettavia Ötökkä-hyönteisverhoja. Olipa valintasi sitten nostalginen Ötökkä Original Oviverho tai katseenkestävä Ötökkä Laskosoviverho Plisse, takaamme, että näillä hyönteisverhoilla pidät lentävät kiusankappaleet ulkona.  Tiesitkö, että meillä on ainoana tarjota läpinäkyvästä Originalista myös suurempi koko Maxi, joka soveltuu erityisesti suuriin ulko-oviin?

Lue lisää

Näytetään kaikki 7 tulosta

Ötökkä-hyönteisverho oveen

Aito ja alkuperäinen Ötökkä Original Oviverho on Suomen suosituin muovinen hyönteisverho. Tämän lonkeroiden hellä hipaisu vie muistot suoraan lapsuuden kesiin mummolaan. Jos ovesi on kuitenkin mummolan ovea suurempi, meiltä löytyy valikoimastamme myös Originalin isoveli Maxi, jolla on mittaa jopa 100×240 cm.

Jos taas haluat kotiisi tai vapaa-ajanasunnollesi ajatonta tyylikkyyttä, laatutietoisen valinta hyönteisverhoksi on joko rulla- tai laskosoviverho. Esimerkiksi Ötökkä Laskosoviverho Plisse on erittäin tyylikäs ja kestävä ratkaisu lentävien ötököiden pitämiseen ulkona. Plisse soveltuu sisä- tai ulkoasennukseen, koska se on säänkestävä ja UV-suojattu. Asennuskin on helppo päälliasennus normaaleihin ovenkarmeihin, mutta tarvittaessa verho voidaan asentaa myös tarra-asennuksella ilman reikien poraamista ovenkarmiin. Plisse soveltuu 50 x 180 – 95 x 205 cm kokoisiin oviaukkoihin.

Tarvitsetko apua?

Hyönteis- ja tuholaistorjunta

info@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin projekteihin ja inspiroidu monista mahdollisuuksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Horisont Enterprises Ltd Oy