Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan

Kasvihuoneet

On mahtava tunne löytää kasvihuone, joka palvelee juuri oman puutarhan tarpeita. Se, mihin tarkoitukseen kasvihuonetta haluat käyttää määrittelee pitkälti myös sen mikä malli, materiaali ja koko palvelee parhaiten juuri sinun tarpeitasi.
Toteuta unelmasi nyt

Asennuspalvelu

Kasvihuoneiden ja piha­rakennuksien asennus­palvelu, tiedustele asennus­palvelusta suoraan asentajalta »

Kasvihuoneet netistä

Kasvihuoneet ja huvimajat ja niiden tarvikkeet laadukkaasta sekä monipuolisesta valikoimasta. Tilaa omasi kätevästi verkkokaupasta!

Kasvihuoneet sekä huvimajat ovat monipuolisija ja ne lisäävät pihan käytettävyyttä ympärivuoden ja varsinkin keväisin, kun luonto alkaa pikkuhiljaa heräämään eloon talven jälkeen, ja aloitamme suunnitella pihamme sekä puutarhamme kunnostusta uuteen kauteen. Kasvihuoneet ja huvimajat pidentävät oleskeluaikaamme pihalla, niin keväällä kuin syksyllä.

Viihtyisyyttä voi lisätä kattavilla lisävarustevalikoimilla, kuten lämmittimillä, verhoilla ja ripustustarvikkeilla sekä automaattisilla tuuletusluukun avaajilla ja näin ollen lisäät viihtyisyyttä ja pitennät kasvatuskautta ja kevään ja kesän odotus on lähempänä.

Lue lisää

Koko

Runkomateriaali

Seinämateriaali

Tuotesarja

Väri

Hinta

Näytetään tulokset 1–32 / 198

Kasvihuoneen hankintaa suunnitellessa tulee miettiä kuitenkin muutamia perusasioita.

Sijoituspaikka: mihin kasvihuone sijoitetaan ja kuinka paljon on tilaa käytettävissä, kun sijoituspaikka ja käytettävissä oleva tila on selvillä, niin seuraava kysymys on käyttötarkoitus?

Rakennuslupa: Tarkista kuntasi viranomaisilta tarvitsetko rakennusluvan, toimenpideluvan, tai mahdollisesti maisematyöluvan.

Käyttötarkoitus: mihin käyttötarkoitukseen suunnitellaan kasvihuoneen hankintaa? Onko tarkoitus, kasvattaa itse hyötykasvit ja kesänkukat, vai käytetäänkö kasvihuonetta vain oleskelutilana.

Kasvihuoneen koko: edellä mainittujen kysymysten pohjalta on helppo päättää tarvittavan kasvihuoneen koko?

HUOM. Muista, älä osta liian pientä kasvihuonetta käytettävään tilaan ja suunniteltuun käyttötarkoitukseen.

Kasvihuoneen kokoaminen sekä perustus(sokkeli): kun sijoituspaikka sekä käyttötarkoitus ja tulevan kasvihuoneen koko on selvillä, aloitetaan miettimään kasvihuoneen kokoamista ja tarvittavan perustuksen(sokkelin) tekoa.
Mikä on pihan ja puutarhan maa-aines ja minkälaisen pohjan tai kasvualustan haluat kasvihuoneeseen. Haluatko kasvattaa kasveja ruukussa, vai olisiko maanvarainen pohja riittävän tai haluatko kasvattaa hyötykasvit kokopenkissä tai kasvusäkeissä?

Katso lisäsokkelin teko-ohje tästä!

Lasitus ja materiaalit

Suunnitellessasi kasvihuoneen hankintaa, on myös syytä miettiä mikä on valitun tuotteen materiaalit niin rungon kuin lasituksen osaltakin.

Runkorakenne: Valitse kasvihuone ja sen runkomateriaalit käyttötarkoituksen mukaan. Runko voilla esimerkiksi puuta tai alumiinia. Puurunkoinen kasvihuone vaatii enemmän huoltotoimenpiteitä kuin alumiinirunkoinen. ALU-runko on valmistettu kestävästä alumiiniprofiilista, joka on helppo asentaa. Se on erittäin tukeva ja päästää riittävästi valoa kasvihuoneeseen. Anodisoidusta alumiinista valmistetut tai jauhemaalatut runko-osat ovat erittäin kulutuksen- ja korroosionkestäviä.

HUOMAA KUITENKIN: Kasvihuoneet ovat aina varsin kevyitä ja kevytrakenteisia. Rakenteensa puolesta niitä ei ole valmistettu kestämään liian suuria lumikuormia ja katoilta on aina poistettava liika lumikuorma. Lumikuormakestävyys on ilmoitettu käyttöohjeissa ja tuotetiedoissa.

Lasitusvaihtoehdot: Valittavissa on eri lasitusvaihtoehtoja, jotka vaikuttavat suuresti valittuun tuotteen ja sen ilmeeseen sekä käyttöominaisuuksiin. Käytettiinpä kasvihuoneen lasituksessa lasia tai polykarbonaattilevyt, suojaavat ne kasveja karuilta sääolosuhteilta, sateelta, tuholaisilta ja lasituksen mukaan myös suoralta auringonvalolta. Kristallinkirkkailla, karkaistuilla lasilevyillä varustetut mallit tarjoavat esteettömän näkymän kasvihuoneen sisälle ja kasvihuoneesta ulospäin. Karkaistut lasilevyt lisäävät kasvihuoneen tukevuutta ja turvallisuutta. Muista varjostus tarvittaessa!

Kennolevy: UV-suojatut polykarbonaattikennolevyt ovat vähintään neljän millimetrin paksuisia ja niiden eristysominaisuudet ovat paremmat kuin lasin, muovin tai kalvon. Näin ollen kasvihuoneen lämpötila ei laske niin äkillisesti esim. yön aikana.

Polykarbonaattilevyt: UV-suojatut kristallinkirkkaat polykarbonaattilevyt ovat n. 1 millimetrin paksuisia ja niiden eristysominaisuudet ovat lasinkaltaiset. Suurin etu on, että kristallinkirkkaat polykarbonaattilevyt ovat käytännössä särkymättömiä.

Edellä mainittujen lasitusvaihtoehtojen edut voidaan hyödyntää käyttämällä yhdistelmälasitusta: Kattoon asennetut polykarbonaattilevyt pehmentävät valoa, jolloin kasvit eivät joudu olemaan suorassa auringonpaisteessa. Polykarbonaattikennolevyt katto myös vangitsee lämpimän ilman, joka muuten pääsisi karkaamaan lasikaton lävitse. Lasiset tai kristallinkirkkaat polykarbonaattilevyseinät tarjoavat harrastelijapuutarhureille esteettömät näkymät.

Lasi: Lasitukseen voidaan käyttää jaettua 3-mm kasvihuonelasia ja kristallinkirkasta 6-mm karkaistua lasia. Lämpökarkaistu turvalasi kestää suurta painetta ja rikkoutuessaan se hajoaa turvallisesti sadoiksi pieniksi siruiksi.

Käytitpä lasitukseen lasia tai polykarbonaatti, Vitavian kasvihuoneet suojaavat kasveja karuilta sääolosuhteilta, sateelta, tuholaisilta ja lasituksen mukaan myös suoralta auringonvalolta. Kristallinkirkkailla, karkaistuilla lasilevyillä varustetut mallit tarjoavat esteettömän näkymän kasvihuoneen sisälle ja ulospäin. Karkaistut lasilevyt lisäävät kasvihuoneen tukevuutta ja turvallisuutta.

Edellä mainittujen lasitusvaihtoehtojen edut voidaan hyödyntää käyttämällä yhdistelmälasitusta: Molempien lasitusvaihtoehtojen edut voidaan hyödyntää käyttämällä yhdistelmälasitusta: Kattoon asennetut UV-suojatut polykarbonaattilevyt pehmentävät valoa, jolloin kasvisi eivät joudu olemaan suorassa auringonpaisteessa. Polykarbonaattikatto myös vangitsee lämpimän ilman, joka muuten pääsisi karkaamaan lasikaton lävitse. Lasiset seinät tarjoavat harrastelijapuutarhureille esteettömät näkymät.

Kasvihuoneen takuu

Kasvihuoneilla on eripituisia takuuaikoja, jotka vaihtelevat tuotteen ominaisuuksien takia 1-10 vuoden välillä. (tarkemmin tuotetiedoissa) ei kata lumikuorman ylipainosta johtuvaa katon romahtamista. asiakas vastaa siitä, että lumikuormat eivät aiheuta rakenteellisia vaurioita.

Talvituenta ja lumenpudotus

Tilaa kasvihuone netistä edullisesti ja nopeasti!

Autamme sinua toteuttamaan unelmasi

Katso millainen kasvihuone sopii juuri sinulle ja poimi parhaat vinkit asiantuntijoiltamme.

Mikä kasvihuonemalli sopii sinulle?

Se, mihin tarkoitukseen kasvihuonetta haluat käyttää määrittelee myös sen mikä malli, materiaali ja koko palvelee parhaiten juuri sinun tarpeitasi.

Testaa

Tarvitsetko apua?

Kasvihuoneet ja kasvihuonetarvikkeet

jokke@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin rakennusprojekteihin ja inspiroidu kasvihuoneen monista käyttötarkoituksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2022 Horisont Enterprises Ltd Oy