Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan

KESÄ TULEE… OLETKO VALMIS?

taustakuva

Kasvihuoneet

On mahtava tunne löytää kasvihuone, joka palvelee juuri oman puutarhan tarpeita. Se, mihin tarkoitukseen kasvihuonetta haluat käyttää määrittelee pitkälti myös sen mikä malli, materiaali ja koko palvelee parhaiten juuri sinun tarpeitasi.
Toteuta unelmasi nyt

Asennuspalvelu

Kasvihuoneiden ja piha­rakennuksien asennus­palvelu, tiedustele asennus­palvelusta suoraan asentajalta »

Kasvihuoneet netistä

Kasvihuoneet ja huvimajat sekä niiden tarvikkeet laadukkaasta ja monipuolisesta valikoimasta. Tilaa omasi kätevästi verkkokaupasta!

Kasvihuoneet sekä huvimajat ovat monipuolisia, ja ne lisäävät pihan käytettävyyttä ympäri vuoden. Varsinkin keväisin, kun luonto alkaa pikkuhiljaa heräämään eloon talven jälkeen, ja alamme suunnitella pihamme ja puutarhamme kunnostusta uuteen kauteen. Kasvihuoneet ja huvimajat pidentävät oleskeluaikaamme pihalla niin keväällä kuin syksyllä.

Viihtyisyyttä voi lisätä kattavilla lisävarusteilla, kuten lämmittimillä, verhoilla ja ripustustarvikkeilla sekä automaattisilla tuuletusluukun avaajilla. Näin lisäät viihtyisyyttä ja pidennät kasvatuskautta, ja kevään ja kesän odotus on lähempänä.

Lue lisää

Koko

Runkomateriaali

Seinämateriaali

Tuotesarja

Väri

Hinta

Näytetään tulokset 1–32 / 117

Huomioi kasvihuoneen hankinnassa muutama perusasia

Kasvihuoneen sijoituspaikka

Mihin kasvihuone sijoitetaan ja kuinka paljon on tilaa käytettävissä? Kun sijoituspaikka ja käytettävissä oleva tila on selvillä, niin seuraava kysymys on käyttötarkoitus.

Tarvitseeko kasvihuone rakennusluvan

Tarkista kuntasi viranomaisilta tarvitsetko rakennusluvan, toimenpideluvan, tai mahdollisesti maisematyöluvan.

Kasvihuoneen käyttötarkoitus

Mihin käyttötarkoitukseen suunnittelet kasvihuoneen hankintaa? Onko tarkoitus kasvattaa itse hyötykasvit ja kesän kukat, vai käytetäänkö kasvihuonetta vain oleskelutilana.

Kasvihuoneen koko

Edellä mainittujen kysymysten pohjalta on helppo päättää tarvittavan kasvihuoneen koko.

Älä osta liian pientä kasvihuonetta käytettävään tilaan ja suunniteltuun käyttötarkoitukseen!

Kasvihuoneen kokoaminen ja perustus (sokkeli)

Kun sijoituspaikka, käyttötarkoitus ja tulevan kasvihuoneen koko ovat selvillä, aletaan miettiä kasvihuoneen kokoamista ja tarvittavan perustuksen, eli sokkelin, tekoa.

Mikä on pihan ja puutarhan maa-aines, ja minkälaisen pohjan tai kasvualustan haluat kasvihuoneeseen? Haluatko kasvattaa kasveja ruukussa, vai olisiko maanvarainen pohja riittävä? Vai haluatko kasvattaa hyötykasvit kokopenkissä tai kasvusäkeissä?

Kasvihuoneen lasitus ja materiaalit

Suunnitellessasi kasvihuoneen hankintaa, on myös syytä miettiä, mikä on valitun tuotteen materiaalit niin rungon kuin lasituksenkin osalta.

Runkorakenne

Valitse kasvihuone ja sen runkomateriaalit käyttötarkoituksen mukaan. Runko voi olla esimerkiksi puuta tai alumiinia. Puurunkoinen kasvihuone vaatii enemmän huoltotoimenpiteitä kuin alumiinirunkoinen. ALU-runko on valmistettu kestävästä alumiiniprofiilista, joka on helppo asentaa. Se on erittäin tukeva ja päästää riittävästi valoa kasvihuoneeseen. Anodisoidusta alumiinista valmistetut tai jauhemaalatut runko-osat ovat erittäin kulutuksen ja korroosionkestäviä.

Huomioi kuitenkin, että kasvihuoneet ovat aina varsin kevyitä ja kevytrakenteisia. Rakenteensa puolesta niitä ei ole valmistettu kestämään liian suuria lumikuormia, ja katoilta on aina poistettava liika lumikuorma. Lumikuormakestävyys on ilmoitettu käyttöohjeissa ja tuotetiedoissa.

Lasitusvaihtoehdot

Valittavissa on eri lasitusvaihtoehtoja, jotka vaikuttavat suuresti kasvihuoneen ilmeeseen ja käyttöominaisuuksiin. Käytettiinpä kasvihuoneen lasituksessa lasia tai polykarbonaattilevyä, suojaavat ne kasveja karuilta sääolosuhteilta, sateelta, tuholaisilta ja lasituksesta riippuen myös suoralta auringonvalolta.

Kennolevy

UV-suojatut polykarbonaattikennolevyt ovat vähintään neljän millimetrin paksuisia ja niiden eristysominaisuudet ovat paremmat kuin lasin, muovin tai kalvon. Näin ollen kasvihuoneen lämpötila ei laske niin äkillisesti esim. yön aikana.

Polykarbonaattilevyt

UV-suojatut kristallinkirkkaat polykarbonaattilevyt ovat n. 1 millimetrin paksuisia ja niiden eristysominaisuudet ovat lasin kaltaiset. Suurin etu on, että kristallinkirkkaat polykarbonaattilevyt ovat käytännössä särkymättömiä.

Lasi

Lasitukseen voidaan käyttää jaettua 3-mm kasvihuonelasia ja kristallinkirkasta 6-mm karkaistua lasia. Lämpökarkaistu turvalasi kestää suurta painetta, ja rikkoutuessaan se hajoaa turvallisesti sadoiksi pieniksi siruiksi.

Kristallinkirkkailla, karkaistuilla lasilevyillä varustetut mallit tarjoavat esteettömän näkymän kasvihuoneen sisälle ja ulospäin. Karkaistut lasilevyt lisäävät kasvihuoneen tukevuutta ja turvallisuutta. Muista varjostus tarvittaessa!

Lasitusvaihtoehtojen edut voidaan hyödyntää käyttämällä yhdistelmälasitusta

Kattoon asennetut UV-suojatut polykarbonaattilevyt pehmentävät valoa, jolloin kasvit eivät joudu olemaan suorassa auringonpaisteessa. Polykarbonaattikennolevyt katossa myös vangitsevat lämpimän ilman, joka muuten pääsisi karkaamaan lasikaton lävitse. Lasiset tai kristallinkirkkaat polykarbonaattilevyseinät tarjoavat harrastelijapuutarhureille esteettömät näkymät.

Kasvihuoneen takuu

Kasvihuoneilla on eripituisia takuuaikoja, jotka vaihtelevat tuotteen ominaisuuksien takia 1-10 vuoden välillä (tarkemmin tuotetiedoissa). Takuu ei kata lumikuorman ylipainosta johtuvaa katon romahtamista. asiakas vastaa siitä, että lumikuormat eivät aiheuta rakenteellisia vaurioita.

Talvituenta ja lumenpudotus

Tilaa kasvihuone netistä edullisesti ja nopeasti!

Autamme sinua toteuttamaan unelmasi

Katso millainen kasvihuone sopii juuri sinulle ja poimi parhaat vinkit asiantuntijoiltamme.

Mikä kasvihuonemalli sopii sinulle?

Se, mihin tarkoitukseen kasvihuonetta haluat käyttää määrittelee myös sen mikä malli, materiaali ja koko palvelee parhaiten juuri sinun tarpeitasi.

Testaa

Tarvitsetko apua?

Kasvihuoneet ja kasvihuonetarvikkeet

info@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin projekteihin ja inspiroidu monista mahdollisuuksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Horisont Enterprises Ltd Oy