Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan
taustakuva

Kasvihuonetarvikkeet

Täydellinen valikoima kasvihuonetarvikkeita, joiden avulla saat lisää käytettävyyttä ja ominaisuuksia kasvihuoneeseesi.

Kasvukauden tärkeimmät kasvihuonetarvikkeet

Nyt kun unelmiesi kasvihuone on löytynyt, tee siitä toimiva ja tuottoisa oikeanlaisilla kasvihuonetarvikkeilla. Olipa kasvihuoneesi sitten Palram-Canopia tai Vitavia, meiltä löytyy kaikki tarvittava, jolla varmistat hyvän sadon: kasvihuonehyllyt- ja pöydät, ripustuskoukut ja kasvulankasarjat, kastelujärjestelmät, ankkurointisarjat, varjostusverkot ja -kankaat sekä automaattisen tuuletusluukun avaajat.

Lue lisää

Näytetään tulokset 1–32 / 35

Tärkeimmät kolme kasvihuonetarviketta, joilla pääset hyvin alkuun viljelysharrastuksessasi, ovat:

  • kasvatuspöydät ja -hyllyt
  • ripustuskoukut
  • kasvihuoneen tuuletusluukun automaattinen avaaja.

Kasvihuonepöydät ja -hyllyt antavat lisätilaa työskentelyyn ja kasvien sekä kasvihuonetarvikkeiden säilyttämiseen. Ripustuskoukulla kiinnität varjostimen, amppelin, korin tai vaikka kasteluputken kätevästi käden ulottuville. Automaattinen tuuletusluukun avaaja puolestaan on välttämätön, koska se pitää kasvihuoneen lämpötilan aina sopivalla tasolla.

Näiden tärkeimpien kasvihuonetarvikkeiden lisäksi meiltä löydät myös kasvattamista helpottavat rullat, ammattikasvattajien suosimat varjostuskankaat sekä lämmittimet. Lämmittimillä kasvukautta pystyy keväisin ja syksyisin helposti pidentämään. Pitkä Suomen maamme jakautuu eri kasvualueisiin, joissa vallitsee eri kasvuolosuhteet, joten kasvukaudessa on isojakin vaihteluita. Lisälämmitys on näin ollen erityisen tärkeää, mikäli kasvihuoneesi sijaitsee lyhyen kasvukauden alueella.

Autamme sinua toteuttamaan unelmasi

Katso millainen kasvihuone sopii juuri sinulle ja poimi parhaat vinkit asiantuntijoiltamme.

Mikä kasvihuonemalli sopii sinulle?

Se, mihin tarkoitukseen kasvihuonetta haluat käyttää määrittelee myös sen mikä malli, materiaali ja koko palvelee parhaiten juuri sinun tarpeitasi.

Testaa

Tarvitsetko apua?

Kasvihuoneet ja kasvihuonetarvikkeet

info@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin projekteihin ja inspiroidu monista mahdollisuuksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Horisont Enterprises Ltd Oy