Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan

KESÄ TULEE… OLETKO VALMIS?

taustakuva

Vitavia kasvihuoneet

Asennuspalvelu

Kasvihuoneiden ja piha­rakennuksien asennus­palvelu, tiedustele asennus­palvelusta suoraan asentajalta »

Vitavia kasvihuoneilla ripaus ylellisyyttä puutarhaasi

Jos arvostat klassista ilmettä puutarhaasi, on lasinen Vitavia kasvihuone loistava valinta. Tanskalaisen brändin lasikasvihuoneet kuuluvat maailman top 5 parhaimmistoon, minkä takia näistä saa maksaa hieman polykarbonaattiversiota enemmän. Mutta köyhän ei kannatakaan ostaa halpaa!

Lue lisää

Näytetään kaikki 31 tulosta

Vitavia kasvihuoneet tehdään joko puutarha- tai turvalasista, tai niissä on yhdistelmälasitus. Yhdistelmälasituksessa katto on polykarbonaattilevyä. Turvalasi kestää hyvin käyttöä, helpommin särkyvämpää puutarhalasia emme suosittele lapsiperheisiin ollenkaan. Valitsitpa kumman lasin tahansa, molemmissa on laadukas alumiinirunko. Erittäin kiitelty ominaisuus on brändin seikkaperäiset kokoamisohjeet, joilla tumpelompikin viherpeukalo saa unelmiensa kasvihuoneen varmasti pystyyn. Kasvukauden tärkeimmät kasvihuonetarvikkeet uuden kasvihuoneesi kylkeen löydät täältä.

Vinkit Vitavia kasvihuoneen oikeaan sijoitteluun

Auringonvalon saanti on yksi tärkeimmistä huomioon otettavista asioista kasvihuoneen sijoittelussa. Koska kasvihuoneeseen on saatava runsaasti auringonvaloa, tulee kasvihuone sijoittaa pihaan siten, että kasvihuoneen pisin sivu on auringon suuntaan aukeavalle paikalle. Kasvihuonetta ei siis tule sijoittaa metsän tai rakennuksien varjoon, eikä muuhunkaan paikkaan, johon aurinko ei paista. Kasvihuone tarvitsee myös tarpeeksi tilaa ympärilleen, jotta se saa riittävästi auringon valoa ja lämpöä. Muistathan, että kasvihuoneeseen tarvitaan paljon kasteluvettä, joten varmistathan, että veden lähde, kuten sadevesitynnyri, kastelukannu tai vesijohto, on riittävän lähellä.

Autamme sinua toteuttamaan unelmasi

Katso millainen kasvihuone sopii juuri sinulle ja poimi parhaat vinkit asiantuntijoiltamme.

Mikä kasvihuonemalli sopii sinulle?

Se, mihin tarkoitukseen kasvihuonetta haluat käyttää määrittelee myös sen mikä malli, materiaali ja koko palvelee parhaiten juuri sinun tarpeitasi.

Testaa

Tarvitsetko apua?

Kasvihuoneet ja kasvihuonetarvikkeet

info@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin projekteihin ja inspiroidu monista mahdollisuuksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Horisont Enterprises Ltd Oy