Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan
taustakuva

Kosteudenpoisto

TORRBOLLEN® Home kosteudenpoistajat

TORRBOLLEN® Home on kosteudenpoistaja, joka näyttää hyvältä ja sopii mihin tahansa huoneeseen. Kotona tai töissä. Minimalistisen ja tyylikkään muotonsa ansiosta se antaa modernin ja koristeellisen vaikutelman. Se on äänetön, ja kerätyn veden tyhjentäminen on helppoa, kun indikaattori ilmaisee säiliön olevan täynnä.

TORRBOLLEN® Home -kosteudenpoistajien valikoimassa on Moderni kosteudenpoistaja, Säilytystilojen kosteudenpoistaja ja Tekstiilien kosteudenpoistaja. TORRBOLLEN® Home -kosteudenpoistajien täyttöpakkausvalikoimassa on 2 x 600 g TORRBOLLEN® Home täyttöpussipakkaus.

YHDESSÄ VOIMME TEHDÄ ENEMMÄN

Matkamme kohti sitä, että käytämme vain kierrätysmateriaaleja, alkaa uudella TORRBOLLEN® Home* -tuotteella. Se koostuu nyt ensimmäistä kertaa 96-prosenttisesti kierrätysmuovirakeista (PP) eli kulutustuotteiden muovijätteestä (PCR-muovi). Pakkauksesta 88 % on kierrätysmateriaalia – haluamme suojella ympäristöämme ja planeettamme tulevaisuutta.

Näytetään kaikki 5 tulosta

Tarvitsetko apua?

Lämmitys ja ilmastointi

info@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin projekteihin ja inspiroidu monista mahdollisuuksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Horisont Enterprises Ltd Oy