Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan
taustakuva

Lämmitys

Valikoimistamme löytyy monenlaisia laadukkaita lämmitystuotteita niin kotiin kuin terassillekin.

Lämmitys

EUROM tuotteita vuodesta 1974.

Valikoimistamme löytyy monenlaisia laadukkaita lämmitystuotteita niin kotiin kuin terassillekin.

Lue lisää

Näytetään kaikki 12 tulosta

Terassilämmittimet

Kun päivät pitenevät ja haluamme istua ulkona pidempään, on aika valita terassille tai parvekkeelle terassilämmitin.

Illalla tai yöllä voi terassilla tai parvekkeella tulla kylmä –  on aika valita terassille tai parvekkeelle sopiva terassilämmitin.

Valitse sähkökäyttöinen terassilämmitin, jonka voit kytkeä päälle nopeasti, ja sen lämpö lämmittää välittömästi.

Riippumatta siitä, minkä mallista terassilämmitintä etsit, meiltä löytyy oikeanlainen terassilämmitin.

Sähkökäyttöinen terassilämmitin on tuote, jonka voit valita, jos haluat, että terassillaolo on mukavaa ja viihtyisää – terassilämmitin lämpenee nopeasti. Infrapunavalon ansiosta lämpö tuntuu iholla välittömästi, joten nautit lämmöstä heti, kun lämmitin kytketään päälle.

Sähkökäyttöisissä terassilämmittimissä on monia vaihtoehtoja, joista jokainen on hieman erilainen lämmön ja valon suhteen. Tarkista joka tapauksessa alla olevat lämmittimet ja opi lisää lämmittimien valikoimasta ja käytöstä.

Kodin muut Lämmittimet

Lämmittimiä on kaikentyyppisiä ja -kokoisia. Meillä on monia erilaisia sähkölämmittimiä, joten löydät meiltä toiveidesi mukaisen lämmittimen.

Keraamiset lämmittimet

Keraamisella elementillä varustettu lämmitin on useimmiten taloudellisempi ja turvallisempi kuin muu lämmitin. Syynä tähän on se, että keraaminen elementti ei kuumene yhtä paljon kuin muut, mutta se voi silti lämmittää huoneen tasaisesti. Tämän ominaisuuden ansiosta itse lämmitin kuumenee vähemmän ja se lämpenee nopeasti. Alhaisempi pintalämpötila estää myös pölyhiukkasia, jotka voivat laskeutua lämmittimeen, palamaan ja tuottamaan epämiellyttävää hajua.

Lämpöpatterit

Lämpöpattereilla on kaksi lämmitysvaikutusta: konvertointi ja säteilylämpö. Lämmittimessä oleva öljy lämpenee ja virtaa jäähdyttimen läpi ja ilma lämpenee (konvektio) ja jäähdytin lähettää lämpöä paneelien läpi (säteilylämpö). Tämä tekee lämpöpatterista erittäin tehokkaan lämmönlähteen.

Puhalluslämmittimet

Puhalluslämmittimet lämmittävät huoneen nopeasti, koska niiden tuottama lämpö työntyy huoneeseen tuulettimen kautta. Tämän etuna on, että huone lämpenee paljon nopeammin kuin minkä tahansa muun tyyppisen lämmittimen kanssa. Haittapuolena on, että tuuletin tuottaa jonkin verran melua, jolloin puhalluslämmitin sopii parhaiten käytettäväksi lyhyitä aikoja huoneen lämmittämiseksi nopeasti. Puhallinlämmittimet ovat siis täydellisiä lisälämmittimiä.

Wifi -lämmittimet

Älykäs koti on tulevaisuus. Siksi tarjolla on laaja kokoelma lämmittimiä, joissa on Wifi. Näin olet askeleen lähempänä oman älykkään kodin toteuttamista. Näitä malleja voidaan käyttää Eurom Smart -sovelluksella. Tässä sovelluksessa on mahdollista kytkeä lämmittimet toisiinsa ja järjestää ne huoneittain. Tällä tavalla voit kytkeä kaikki olohuoneen lämmittimet päälle yhdellä napsautuksella älypuhelimellasi. Haluatko sen olevan helpompaa? Aseta viikoittainen ajastin. Näin sinun ei tarvitse ajatella lämmitystä ollenkaan. Jos menet kotiin jonain päivänä aikaisemmin, voit kytkeä lämmittimet päälle etänä. Näin palaat kotiin lämpimään taloon.

Sähkötakat

Sähkötakka on lämmitin, jossa on dynaamisia keinotekoisia liekkejä. Lämpö ja keinotekoiset liekit ovat säädettävissä, jolloin voit säätää liekkien loimua ja lämpöä tunnelman ja tarpeen mukaan.

Monipuolisesta mallistosta löydät sopivan takan eri kohteisiin. Valitsetko tyylikkään ja modernin mallin vai pidätkö enemmän maalaismaisesta ulkonäöstä?

Tarvitsetko apua?

Lämmitys ja ilmastointi

info@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin projekteihin ja inspiroidu monista mahdollisuuksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Horisont Enterprises Ltd Oy