Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan

KEVÄTALE 15.3. – 1.5.

taustakuva

Pihalaatat

Täydellinen valikoima 100% kierrätetystä materiaalista valmistettuja puutarhalaattoja.

Pihalaatat kaunistavat pihaa ja helpottavat kulkemista

Pois alta risut ja männynkävyt, pihalaatat ovat huomattavasti mukavampia jalkojen alla! Laatoilla teet kauniit ja kestävät pihapolut, reunustat kukkapenkit ja luot näyttävät koristeet puutarhaasi helposti. Kaikki valikoimissamme olevat Multy Home laatat on tehty 100 % kierrätetyistä autonrenkaista, joten ne ovat ympäristötietoisen valinta.

Lue lisää

Näytetään kaikki 12 tulosta

Pihalaatat tarjoavat monia mahdollisuuksia korostaa puutarhasi eri tilojen toimintoja ja luoda näyttäviä kokonaisuuksia. Ensinnäkin laattojen päällä on huomattavasti mukavampi kulkea kuin hiekan tai nurmikon. Lisäksi laatoilla on helppoa estää esimerkiksi nurmikkoa leviämästä kukkapenkkiin: näin kauniit istutuksesi erottuvat selkeämpänä kokonaisuutena. Eikä haittaa ole varmaan siitäkään, että nurmikon reunan leikkaaminen laattojen päältä on lastenleikkiä verrattuna aiempaan! Vaikka nyt innostuitkin laattojen antamista mahdollisuuksista, muistathan kuitenkin jättää pihaan sopivaan kohtaan laatoittamattoman alueen, jotta hulevesi pääsee imeytymään maaperään. Ethän halua kauniin pihasi täyttyvän lätäköistä!

Multy Home pihalaatat ovat helppoja ja turvallisia asentaa. Kierrätysmateriaalina käytetyt autonrenkaat antavat laatoille erinomaiset käyttöominaisuudet. Laatat vaimentavat melua, ovat pakkasenkestäviä ja kestävät käytössä kaikkina vuodenaikoina. Ne ovat lisäksi pehmeitä ja helposti muotoiltavissa. Joustavuutensa ansiosta laatat mukautuvat erilaisille alustoille, eivätkä ole liukkaita edes märkinä! Tämä jos mikä on tärkeää, jos taloudessa on lapsia, lemmikkejä tai liikkumisrajoitteisia. Lisäksi ne ovat erittäin helppoja puhdistaa.

Tarvitsetko apua?

Piharakentaminen

info@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin projekteihin ja inspiroidu monista mahdollisuuksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Horisont Enterprises Ltd Oy