Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan

KESÄ TULEE… OLETKO VALMIS?

taustakuva

Pihavarastot ja varastoteltat

Meidän valikoimistamme löytyy sopiva pihavaja kaikkiin elämän vaiheisiin ja tarkoituksiin.

Pihavarastot ja varastoteltat

Pihavajat ja varastoteltat auttaa pitämään pihalla säilytettävät tavarat tallessa ja pihan yleisilmeen siistinä. Kauniin pihan yhtenä selkeänä edellytyksenä on pihan järjestys, jossa kaikilla esineillä ja tavaroilla on omat paikkansa. Usein yhtenä haasteena kuitenkin on säilytystilojen puute. Helppo ratkaisu ongelmaan on helposti pystytettävä, kestävä ja tilava pihavaja johon voit helposti sijoittaa kaikki ulkotarvikkeet grillistä polkupyöriin ja leluista puutarhatyökaluihin. Pihavajan valinnassa vaihtoehtoja on paljon niin materiaalien, muotojen, ulkonäön kuin tietysti myös hinnan ja laadun suhteenkin.

Lue lisää

Näytetään kaikki 4 tulosta

Valitse omiin tarpeisiin sopiva pihavaja

Pihavajan ja varastoteltn valinnassa kannattaa jo heti alkuun kiinnittää huomiota riittävän kokoisen pihavajan hankintaan. Nuoren kasvavan perheen ei kannata hankkia heti alkuunsa pientä pihavajaa. Toisaalta taas jo eläkkeellä olevan pariskunnan tilan tarpeet tuskin paljon kasvavat enää vuosien varrella.

Oikean kokoinen pihavaja

Pihavajan ja varastoteltan koon valinnassa ratkaisee sijainti sekä käyttötarkoitus. Tuleeko pihavaja tai varastoteltta oman kodin pihaan vaiko mahdollisesti kesämökille. Ennen lopullista valintaa, kannattaa kirjoittaa ylös paperille hieman ajatuksia ja jopa tehdä pieniä laskelmia kuinka paljon tilaa todellisuudessa tarvitaan. Esimerkiksi polkupyörät vievät jo lattia pinta-alasta 0,5 – 1,5 m2 ottaen huomioon ympärille jäävän tilan tarpeen. Kun lasten polkupyörät ovat vielä pieniä, ei tule ajatelleeksi sitä, että jo 8-vuotiaan lapsen pyörä tarvitsee huomattavasti enemmän tilaa kuin lasten ensimmäiset pyörät.

Lisätilaa tarvitaan aina

Suosittelemmekin, että pihavajan hankinnan yhteydessä kannattaa hankkia jo alkuunsa muutaman neliön suurempi pihavaja kuin mahdollisesti oli suunnitellut. Lisäneliöiden kustannus on kuitenkin edullisempaa kuin muutamien vuosien päästä taas investoida mahdollisesti uuteen tilavampaan pihavajaan.

Pihavaja – 10 vuoden ruostumattomuustakuu rungolla

Meidän valikoimistamme löytyy sopiva pihavaja kaikkiin elämän vaiheisiin ja tarkoituksiin.

Talvituenta ja lumenpudotus

Tarvitsetko apua?

Pihavarastot ja varastoteltat

info@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin projekteihin ja inspiroidu monista mahdollisuuksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Horisont Enterprises Ltd Oy