Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan
taustakuva

Ruukut ja sisustus

Ruukut ja muut ihanuudet sisustukseesi

Kaikkein kivointa puutarhanhoidossa on sisustus! Meiltä löydät Multy Home 100 % kierrätysmateriaalista valmistetut ruukut ja muut ihanuudet pihaasi somistamaan. Miten olisi vaikkapa veikeä puutarhatonttu tai ylväs kaariportti? Tyyli on vapaa.

Lue lisää

Näytetään kaikki 22 tulosta

Käytetyistä autonrenkaista valmistetut Multy Home ruukut ovat joustavia, pakkasenkestäviä ja rikkoutumattomia. Ne ovat myös helppoja puhdistaa. Ihan kuin tässä ei olisi vielä tarpeeksi, niiden itsekasteleva järjestelmä vähentää kasteluväliä ja ylivuotoventtiili estää ylikastelua. Pohjassa niillä on irrotettava tyhjennystulppa, joka mahdollistaa sekä sisä- että ulkokäytön. Kokoja ja muotoja löytyy, väreinä skandinaaviseen tyyliin sopivat erilaiset harmaansävyt.

Valikoimaamme kuuluvat myös laadukkaat Multy Home kynnysmatot ja tyylikkäät puutarhaportit. Käytännöllinen ja koristeellinen kaariportti antaa tarvittavan tuen ja muodon kukkiville kiipeilykasveillesi – ja näyttäähän se nyt upealta yksinäänkin! Äläkä unohda kauneuden lisäksi käytännöllisyyttä: meiltä myös monikäyttöiset puutarhasäkit ja kätevä hedelmänkeräinverkko. Nature puutarhasäkit on valmistettu tiheästä polyproneenista ja niissä on lehtien ja muun puutarhajätteen keräilyyn tarkoitetut kätevät kahvat. Säkkejä löytyy useassa koossa! Hedelmänkeräinverkko taas helpottaa huomattavasti sadonkorjuuta ottamalla talteen puusta pudonneet hedelmät. Sopii kaikille hedelmäpuille – mitä ikinä näillä pohjoisilla lakeuksilla sitten onnistutkin kasvattamaan.

Tarvitsetko apua?

Ruukut ja sisustus

info@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin projekteihin ja inspiroidu monista mahdollisuuksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Horisont Enterprises Ltd Oy