Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan
taustakuva

Kukkaruukut

Multyhome pihalaatat ja ruukut on valmistettu ympäristöystävällisestä 100 % kierrätysmateriaalista. Ne ovat kestäviä kaikkina vuoden aikoina, pakkasenkestäviä, rikkoutumattomia, pehmeitä ja joustavia sekä helposti muotoiltavissa.

Kukkaruukut

Kaikki Multy Home tuotteet ovat 100% kierrätetystä materiaaleista valmistettuja ja ne soveltuvat niin ulos, kuin sisällekin.

Kierrätetystä materiaalista valmistetun tuotteen hankinta on ekologinen vaihtoehto. Tuotteiden ympäristövastuullisuus on hyvin tärkeätä, siksi on helppo valita kierrätetyistä materiaaleista valmistettuja tuotteita. Kun valmistetaan jotain uutta kierrättämällä jo olemassa olevia materiaaleja, tuotanto vaatii huomattavasti vähemmän energiaa, vettä ja kemikaaleja kuin käyttämällä uusia raaka-aineita. Kierrätysmateriaalin hyödyntäminen on siis tärkeää vastuullisuuden kannalta.

Multyhome pihalaatat ja ruukut on valmistettu ympäristöystävällisestä 100 % kierrätysmateriaalista (autonrenkaat). Ne ovat kestäviä kaikkina vuoden aikoina, pakkasenkestäviä ja rikkoutumattomia. pehmeitä ja joustavia sekä helposti muotoiltavissa. Ne mukautuvat erilaisille alustoille josutavuutensa asniosta eivätkä ole liukkaita edes märkinä.

Helppo puhdistaa ja erittäin kestäviä!

Näytetään kaikki 13 tulosta

Tarvitsetko apua?

Ruukut ja sisustus

info@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin projekteihin ja inspiroidu monista mahdollisuuksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Horisont Enterprises Ltd Oy