Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan
taustakuva

MSpa ilmatäytteiset porealtaat

Rentouttava ulkoporeamme tuo arjen luksusta terassille ja pihaasi. Ilmatäytteiset porealtaan ovat loistava vaihtoehto kiinteille altaille, niiden siirrettävyys tuo joustoa ja lisää käytettävyyttä.

MSpa ilmatäytteiset porealtaat

Porealtaassa kylpeminen on mukava ja nautinnollinen elämys milloin tahansa. Rentouttava ulkoporeamme tuo arjen luksusta terassille ja pihaasi. Ilmatäytteiset porealtaan ovat loistava vaihtoehto kiinteille altaille, niiden siirrettävyys tuo joustoa ja lisää käytettävyyttä.

Näytetään kaikki 9 tulosta

MSpa on alan johtava siirrettävien ilmatäytteisten altaiden valmistaja. Valikoimassa on lukuisia poreallasmalleja ilmaporekylvystä vesihierontaterapiaan.

“Hyödynnä asiantuntemusta ja edistynyttä teknologiaa mukavien, siirrettävien ja kohtuuhintaisten poreallaskokemusten edistämiseksi terveellisen elämäntavan ja optimaalisen hyvinvoinnin luomiseksi”

MSpalla on yli 110 patenttia ja he tekevät jatkuvasti tutkimusta ja innovaatiota luodakseen tuotteita, jotka ylittävät asiakkaiden odotukset.

FIXU SUODATTAMINEN: Altaan parhaan vedenlaadun varmistamiseksi suodatusjärjestelmä käynnistyy automaattisesti 60 minuutiksi 8 tunnin välein valmiustilassa. Suodatinpatruuna tulee puhdistaa ja vaihtaa säännöllisesti hyvän vedenlaadun ylläpitämiseksi. Muistutus tulee näkyviin vähintään kerran viikossa, kun poreamme pidetään käynnissä.

M-ONE AUTOMAATTINEN TÄYTTÖ: Paina Bubble + Up, integroitu mittari tarkkailee jatkuvasti ilmanpainetta ja pysäyttää täytön automaattisesti, kun ihanteellinen painetaso saavutetaan. Saatavilla Muse- ja Urban-malleissa.

ANTI-ICING SYSTEM: Jäänestojärjestelmä. Kun veden lämpötila on alle yhden asteen lämmitin toimii automaattisesti, kunnes vesi on lämmitetty kolmeen asteeseen. Tämä auttaa estämään jäätymisen. Kiertojärjestelmä, pumppu ja putki säästyvät jäätymisen aiheuttamilta vaurioilta.

UVC: Uusien MSpa-mallistojen mukana tulee sisäänrakennettu UVC-desinfiointilaite, joka voi tappaa yli 60 tautia aiheuttavaa mikro-organismia ja taudinaiheuttajaa käyttämällä vain valoa.

OTSONOINTI: Otsoni tappaa hajuja ja bakteeria. Sisäänrakennettu O3 otonigeneraattori auttaa tappamaan bakteereita ja Giardiaa, Cryptosporidiumia, loisia, sieniä, homeita ja muita viruksia ja mikrobeja. Se on 50 kertaa tehokkaampi kuin kloori, ja sen vaikutukset näkyvät 3000 kertaa nopeammin.

KÄYTTÄJÄ YSTÄVÄLLINEN: Hiljainen suunnittelu: Sisäinen ohjausyksikkö auttaa vaimentamaan ja vähentämään melua. All Around poreet: 350 asteen ilmasuihkujärjestelmä täyttää altaan tuhansilla kuplilla. Siirrettävyys: Kevyt ja helppo siirtää, nopea täyttää ja tyhjentää. Lapsiturvallinen lukko: Ulkoporeallas on lukittavissa ja näin voidaan estää ei toivottu pääsy altaaseen.

ALL-IN-ONE OHJAUSYKSIKKÖ JA LANGALLINEN KAUKOSÄÄDIN: Käyttäjäystävällinen muotoilu, jossa kaikki säätimet ovat sormiesi ulottuvilla.

ANTIBAKTERIAALINEN KANGAS: Antibakteerinen kangas on levitetty MSpan sisävuoraukseen. Kangas voi vapauttaa bakteereja tappavia komponentteja, jotka vähentävät 99% bakteerien lisääntymistä. ISO 22196-2011.

PTC LÄMMITYSTEKNIIKKA: Tekniikka kaikissa MSpa ulkoporealtaissa.

Tarvitsetko apua?

Uima-altaat ja ilmatäytteiset porealtaat

info@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin projekteihin ja inspiroidu monista mahdollisuuksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Horisont Enterprises Ltd Oy