Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan

KEVÄTALE 15.3. – 1.5.

taustakuva

Uima-altaat

Uima-altaat perheen vesileikkeihin

Mikä olisikaan ihanampaa helteisenä kesäpäivänä kuin pulahtaa perheen kanssa viileään uima-altaaseen omalla pihalla? Meiltä löytyy laaja valikoima helppokäyttöisiä ja nopeasti käyttöön otettavia altaita jokaiseen makuun ja jokaiselle budjetille. Summer Fun altaat ovat keveitä ja helposti siirrettäviä sekä todella kestäviä. Niistä riittää iloa vuosiksi eteenpäin koko perheelle!

Lue lisää

Näytetään kaikki 10 tulosta

Ensiaskeleesi uima-altaiden maailmaan voisi olla esimerkiksi Summer Fun Arizona uima-allassetti, joka on loistava ratkaisu ensimmäiseksi uima-altaaksi lapsiperheille. Paketti pitää sisällään kaiken tarpeellisen uima-altaan asentamista varten ja se on todella helppo koota. Puuttuu vain vesi ja iloiset pulikoijat!

Jos haluat enemmän luksusta vesileikkeihisi, valitse joku valmiista Summer Fun Premium -paketeistamme, jotka sisältävät kaiken tarvittavan perheen kesäiloon: suorakaiteen muotoisen allaskehikon, skimmerin, tikkaat, maapinnoitealustan ja allaspeitteen. Skimmeri eli pintavedensuodatin on kuin kelluva lehtihaavi, joka poistaa roskat altaan pinnalta. Myös allaspeite suojaa uima-allastasi lialta ja auttaa pitämään veden puhtaampana. Tämän putkirunkoisen altaan kokoaa nopeasti 2-3 henkilön avulla noin puolessa tunnissa, lopuksi lisää vain vesi. Muistathan asettaa altaasi aina maapinnoitealustalle, joka eristää altaan maasta ja suojaa sitä teräviltä esineiltä.

Tarvitsetko apua?

Uima-altaat ja ilmatäytteiset porealtaat

info@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin projekteihin ja inspiroidu monista mahdollisuuksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Horisont Enterprises Ltd Oy