Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan
taustakuva

Allaskumi

Firestonen epdm-allaskumi sopii erityisesti suuriin altaisiin ja allaskokonaisuuksiin. Firestonen allaskumi on pitkäikäinen ja ympäristöystävällinen valinta!

Allaskumi

Firestonen epdm-allaskumi sopii erityisesti suuriin altaisiin ja allaskokonaisuuksiin. Yksilöllisen kokoisen ja muotoisen altaan toteutuksessa ympäristöystävällisen sekä kestävän allaskalvon käyttö on suositeltavaa. Allaskumia käytetään usein esimerkiksi uima-altaissa, koristealtaissa, purorakennelmissa, vesivarastoissa tai maatalouden lietealtaissa.

Näytetään kaikki 17 tulosta

Allaskumista toteutat yksilöllisen kokoisen ja muotoisen altaan

Allaskumi on asennettavissa hyvin vaativissakin olosuhteissa, sillä se säilyttää joustavuutensa aina -45 asteeseen saakka, ja se voi venyä yli 300%, mikä mahdollistaa kalvon venymisen pohjan kohoumien mukana.

Valikoimastamme löydät allaskumia eri rullaleveyksin, joista leikkaamme tasametrein. Jos tarve on toisenlaiselle koolle, tai vaikkapa purorakentamiseen, löytyvät kaupastamme myös tarvikkeet saumaamiseen, sekä allaskumin kiinnittämiseen. Tuotteiden ohesta löytyy myös ohjeita, sekä videolinkkejä allaskumin käsittelyyn.

Firestonen allaskumi on pitkäikäinen ja ympäristöystävällinen valinta!

Helppo saumata ja työstää

Allaskumia on mahdollista saumata yhteen myös paikan päällä. Saumauksen jälkeen saumakohta on yhtä kestävä, kuin leikkaamatonkin kohta kumissa. Kumiin on mahdollista tehdä myös esimerkiksi pohjakaivojen läpivientejä, ja kumi on mahdollista liimata vaikka kiveen.

Allaskumin työstämistä voi jatkaa pitkänkin ajan kuluttua, mikäli allaskokonaisuuteen haluaa lisätä myöhemmin esimerkiksi puron. Vain mielikuvitus on rajana!

Allaskumi kestää vuosikymmeniä

Muihin allaskalvoihin verrattuna Firestonella on ylivoimainen puhkaisun- ja säänkestävyys. Oikein asennettuna allaskumi kestää hyvin muuttumattomana yli 30 vuotta. Vanhin Firestonen allaskumilla toteutettu allas sijaitsee Ranskassa ja on jo yli 40 vuotta vanha. Altaasta otettujen näytteiden perusteella kumin rakenne on vain vahvistunut ajan myötä.

Tarkemmat tiedot, asennus ja saumausohjeet löydät Vesipuutarhan sivuilta:
www.vesipuutarha.fi

 

ESITTEITÄ PDF MUODOSSA:

FIRESTONE ALLASKUMI

FIRESTONE PONDGARD YLEISESITE

Tarvitsetko apua?

Vesiaiheet

info@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin projekteihin ja inspiroidu monista mahdollisuuksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Horisont Enterprises Ltd Oy