Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan

KEVÄTALE 15.3. – 1.5.

taustakuva

Allasmuovi

Jos et halua valmisallasta, vaan itse päättää minkä kokoisen ja näköisen altaan haluat, allaskalvolla rakentaminen sopii sinulle. Saat meiltä kätevästi sekä allasmuovin palat että rullat.

Allasmuovi

Jos et halua valmisallasta, vaan itse päättää minkä kokoisen ja näköisen altaan haluat, allaskalvolla rakentaminen sopii sinulle. Allasmuovia myydään valmiina paloina pakkauksissa, sekä tietysti eri levyisissä rullissa (4,6 ja 8m). Tutustu valikoimaamme alta!

Näytetään kaikki 12 tulosta

Allasmuovista omannäköinen allas pihalle

Ubbink-allasmuovit ovat kestävää UV-suojattua PVC-muovia. Allasmuovi kestää hyvin olosuhteissamme, ja oikein asennettuna se on erittäin pitkäikäinen. Kalvon vahvuus on 0,5 mm, ja muovilla on 10 vuoden takuu.

Allaskalvoja löytyy myös hiekkapäällystettynä. Hiekkapintaista muovia käytetään usein puroissa ja/tai allasreunaan tekemään luonnollisempaa vaikutusta.

Allasmuovin asennus

Asennus kannattaa ja pitää tehdä huolellisesti, jotta allasta ei tarvitse enää esimerkiksi kaivaa ylös. Etenkin pienen kalvoaltaan asennus on helppoa, tärkeimmät tarpeet ovat allasmuovi, suodatinkangas, asennushiekka (/kivituhka), vatupassi, vettä ja kaveri. Alla erittäin havainnollistava video kalvoaltaan toteuttamisesta vaihe vaiheelta.

Katso tästä video allasmuovin asennuksesta

Saat meiltä kätevästi sekä allasmuovin palat että rullat. Tilaa omasi kätevästi ja edullisesti netistä vaikka heti tänään!

Tarvitsetko apua?

Vesiaiheet

info@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin projekteihin ja inspiroidu monista mahdollisuuksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Horisont Enterprises Ltd Oy