Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan

KEVÄTALE 15.3. – 1.5.

taustakuva

Puro- ja suodatinpumput

Purojen ja virtausten rakentamiseen erityisesti suunnitellut pumput.

Puro- ja suodatinpumput

Tästä kategoriasta löydät erityisesti purojen ja virtausten rakentamiseen suunnitellut pumput. Pumput imevät itseensä usein yli 6mm roskiakin tukkeutumatta, sähkökulutus on optimoitu ja virtausten rakentaminen käy helposti.
Puroja ja putouksia rakennettaessa tulee ottaa huomioon veden kiertomatka, puron leveys, sekä nousut. Nämä kun ovat tiedossa, on pumpun löytäminen helppoa.

Pumpun tuoton tarve on helppo laskea, sillä 1 cm puron leveyttä tarvitsee 100 l/h vettä puron lähtökorkeuteen. Tämän näkee kätevästi pumppujen tuottokäyrästä, joka löytyy pumppujen kuvista. Älä unohda lisäksi letkua! Puroletkun kannattaa olla tähän käyttötarkoitukseen suunniteltua, jolloin se ei mene kasaan taittuessaan.

Näytetään kaikki 15 tulosta

Puropumput on suunniteltu vaativampaan käyttöön

Pumput on suunniteltu jatkuvaan käyttöön, joten niitä ei tarvitse tai kannatakaan sammuttaa esimerkiksi yöksi. Puropumput eivät sisällä esimerkiksi suihkusuuttimia, vaan niissä on iso veden imuosa, sekä letkukara. Tästä letkukarasta kannattaa luonnollisesti sahata pienimmät pois ja jättää isoin liitos letkulle.

Kuten kaikissa muissakin pumpuissa, ilmoitetut arvot ovat optimiolosuhteissa mitattuja, joten esimerkiksi roskaisempi vesi saattaa pienentää tuottoa.

Valikoimastamme löydät laadukkaat Heissnerin, Ubbinkin ja Fiapin pumput.

Ubbink Heissner FIAP

Tarvitsetko apua?

Vesiaiheet

info@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin projekteihin ja inspiroidu monista mahdollisuuksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Horisont Enterprises Ltd Oy