Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan
taustakuva

Suihkukaivot

Vesiaihe on todella helppo toteuttaa ja personoida oma piha, puutarha tai vaikkapa parveke. Kukkapenkkikin saa aivan uuden ulottuvuuden.

Suihkukaivot

Suihkukaivot ovat helppoja, valmiita kokonaisuuksia. Valinnanvaraa on niin erilaisissa kivi-, ja ruukkuaiheissa, kuin siinä halutaanko suihkukaivo upottaa, vai vain asettaa terassille.

Suihkukaivoissa yksi ihanimmista asioista on helppous. Kaikki on mietitty valmiiksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Lisäksi tarvitaan vain vesi ja sähkö. Valikoimamme suihkukaivot ovat säänkestäviä, materiaalina on usein  terrazzo, graniitti tai muu luonnonkivi. Useimmiten seteissä on mukana LED-valo, joka etenkin illan hämärtyessä elävöittää veden liikkeen.

Näytetään kaikki 29 tulosta

Suihkukaivolla helposti ilmettä pihalle

Vesiaihe on todella helppo toteuttaa ja personoida oma piha, puutarha tai vaikkapa parveke. Kukkapenkkikin saa aivan uuden ulottuvuuden, kun siellä liplattaa vesi “kaatuneessa ruukussa”. Suihkukaivolla voi myös vaikka reunustaa terassin kulman tai asettaa sellaisen pihan keskipisteeksi. Vesi on elementtinä rauhoittava ja hyvin koristeellinen.

Valikoimaamme kuuluvat  laadukkaat suihkukaivot:

Heissner Ubbink

Jos suihkukaivoista ei löytynyt mieleistä, voit tutustua myös valmiiksi suunnittelemiimme SUIHKULÄHDESETTEIHIN, tai patsaisiin, joista tällaisen vesiaiheen totetuttaa myös ihan käden käänteessä.

Suihkukaivon vedenhoito

Suihkukaivoissa kiertää sama vesi, mutta koska vesi on liikkeellä jatkuvasti, pysyy se hyvänä. Jos kuitenkin vesi tuntuu menevän sameaksi, suosittelemme suihkukaivojen veden hoitoon suunniteltua suihkukaivon vedenhoitoainetta. Tämän löydät myös valikoimastamme.

 

Tarvitsetko apua?

Vesiaiheet

info@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin projekteihin ja inspiroidu monista mahdollisuuksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Horisont Enterprises Ltd Oy