Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan

Suihkukaivot

Vesiaihe on todella helppo toteuttaa ja personoida oma piha, puutarha tai vaikkapa parveke, kukkapenkkikin saa aivan uuden ulottuvuuden.

Suihkukaivot

Suihkukaivot ovat helppoja, valmiita kokonaisuuksia. Valinnanvaraa on niin erilaisissa kivi-, ja ruukkuaiheissa, kuin halutaanko setti upottaa, vai vain asettaa terassille.

Suihkukaivoissa yksi ihanimmista asioista on helppous. Kaikki on mietitty valmiiksi toimivaksi kokonaisuudeksi, josta puuttuu vain vesi ja sähkö. Valikoimamme suihkukaivot ovat säänkestäviä, materiaalina on usein  terrazzo, graniitti tai muu luonnonkivi. Useimmiten seteissä on mukana LED-valo, joka etenkin illan hämärtyessä elävöittää veden liikkeen.

Näytetään kaikki 20 tulosta

Vesiaihe on todella helppo toteuttaa ja personoida oma piha, puutarha tai vaikkapa parveke, kukkapenkkikin saa aivan uuden ulottuvuuden, kun siellä liplattaa keskellä vaikka “kaatuneessa ruukussa” vesi. Suihkukaivolla voi myös vaikka reunustaa terassin kulman tai asettaa  sellaisen pihan keskipisteeksi. Vesi on elementtinä rauhoittava ja hyvin koristeellinen.

Suihkukaivoissa kiertää sama vesi, mutta koska vesi on liikkeellä jatkuvasti, pysyy se hyvänä. Jos kuitenkin vesi tuntuu menevän sameaksi, suosittelemme suihkukaivojen veden hoitoon suunniteltua suihkukaivon vedenhoitoainetta, tämän löydät myös valikoimastamme.

Valikoimassamme ovat Ubbinkin ja Heissnerin laadukkaat suihkukaivot.

 

Esitteitä

HEISSNERIN SUIHKUKAIVOKATALOGI

UBBINKIN TUOTEKATALOGI

Tarvitsetko apua?

Vesiaiheet

suvi@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin rakennusprojekteihin ja inspiroidu kasvihuoneen monista käyttötarkoituksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2022 Horisont Enterprises Ltd Oy