Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan

KEVÄTALE 15.3. – 1.5.

taustakuva

Suihkulähdepatsaat

Suihkulähdepatsaalla saa vesipuutarhaan eloa ja persoonaa. Suihkulähdepatsas voi olla pieni lisä altaan reunalle tai kokonaisuuden keskipiste.

Suihkulähdepatsaat

Suihkulähdepatsaat tuovat ilmettä altaan reunalle. Suihkulähdepatsas voi olla pieni lisä altaan reunalle tai kokonaisuuden keskipiste. Patsas toimittaa myös tärkeää veden kunnossapitoa hapettamalla allasvettä pitäen sen näin kirkkaana ja kauniina, sillä vesi pysyy hyvänä vain liikkuvana. Suihkulähdepatsaalla saa vesipuutarhaan eloa ja persoonaa.

Patsaita löytyy erilaisina veikeinä eläinhahmoina, merenneitoina tai luonnon ornamentteina. Joissan patsaissa mukana on led-valo, toisissa vettä suihkuaa monesta paikkaa.

Näytetään kaikki 10 tulosta

Laaja valikoima erilaisia suihkulähdepatsaita

Veikeät sammakot, tai kaunis herkkä merenneito, patsaita on monelaisia. Materiaali on useimmiten polyresiiniä, joka on sään -ja kolhunkin kestävää. Osa patsaista on myös humoristisia, kuten “pissaavat pojat” tai joogaava sammakko, mutta sitten myös luontoteemaisia sammakoita tai kaloja.

Miten suihkulähdepatsas asennetaan

Suihkulähdepatsaan asennus on hyvin helppoa. Aseta patsaan takana olevaan reikään letku, vie letku pumpulle ja aseta patsas haluaamaasi kohtaan. Mielettömän efektin voi saada aikaan vaikka kohdistamalla allasvalaisin patsaaseen, tai vaihtoehtoisesti vesisuihkuun. Vekkuli idea on myös laittaa vaikka usvalaite vesisuihkun kohdalle altaaseen.

HUOM! Patsaiden mukana ei oletusarvoisesti tule mukana pumppua, sillä yli 1600 l/h tuottavat pumput voidaan jakaa tuottamaan vettä sekä vesisuihkuun, että patsaaseen. Muista myös letku! Pumppuvaatimus vaihtelee patsaan mukaan. Sitten löytyy myös settinä myytäviä patsaita, kuten merenneito Oslo, tai putous Nova Scotia. Meillä myös valikoimassa patsaille tarkoitettu pumppusetti, 900l/h jossa letkut ja liittimet mukana.

suihkulähdepatsas asennettuna
Suihkulähdepatsaan asentaminen on helppoa

Tarvitsetko apua?

Vesiaiheet

info@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin projekteihin ja inspiroidu monista mahdollisuuksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Horisont Enterprises Ltd Oy