Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan

Lahjoitamme jokaisesta tilauksesta 5 € Ukrainan hätäapuun SPR:n kautta 15.4-15.5.2022! lue lisää

Suihkulähdepatsaat

Suihkulähdepatsaalla saa vesipuutarhaan eloa ja persoonaa. Suihkulähdepatsas voi olla pieni lisä altaan reunalle tai kokonaisuuden keskipiste.

Suihkulähdepatsaat

Suihkulähdepatsaat viimeistelevät ja tuovat ilmettä altaan reunalle. Suihkulähdepatsas voi olla pieni lisä altaan reunalle tai kokonaisuuden keskipiste. Patsas toimittaa myös tärkeää veden kunnossapitoa hapettamalla allasvettä ja näin pitäen sen kirkkaana ja kauniina, sillä vesi pysyy hyvänä vain liikkuvana. Suihkulähdepatsaalla saa vesipuutarhaan eloa ja persoonaa.

Näytetään kaikki 18 tulosta

Veikeät sammakot, tai kaunis herkkä merenneito, patsaita on monelaisia. Materiaali on useimmiten polyresiiniä, joka on sään -ja kolhunkin kestävää. Osa patsaista on myös humoristisia, kuten “pissaavat pojat” tai joogaava sammakko, mutta sitten myös luontoteemaisia sammakoita tai kaloja.

Suihkulähdepatsaan asennus on hyvin helppoa, aseta patsaan takana olevaan reikään letku, vie letku pumpulle ja aseta patsas haluaamaasi kohtaan. Mielettömän efektin voi saada aikaan vaikka kohdistamalla allasvalaisin patsaaseen, tai vaihtoehtoisesti vesisuihkuun. Vekkuli idea on myös laittaa vaikka usvalaite vesisuihkun kohdalle altaaseen.

HUOM! Patsaiden mukana ei oletusarvoisesti tule mukana pumppua, sillä yli 1600 l/h tuottavat pumput voidaan jakaa tuottamaan vettä sekä vesisuihkuun, että patsaaseen. Muista myös letku! Pumppuvaatimus vaihtelee patsaan mukaan.

Patsaan asentaminen on helppoa:

Tarvitsetko apua?

Vesiaiheet

suvi@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin rakennusprojekteihin ja inspiroidu kasvihuoneen monista käyttötarkoituksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2022 Horisont Enterprises Ltd Oy