Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan

Lahjoitamme jokaisesta tilauksesta 5 € Ukrainan hätäapuun SPR:n kautta 15.4-15.5.2022! lue lisää

Suodattimet ja UV laitteet

Suodattimen avulla helpotetaan altaan hoitoa ja saadaan allasvesi pysymään kunnossa pienellä vaivalla.

Suodattimet ja UV laitteet

Suodattimen avulla helpotetaan altaan hoitoa ja saadaan allasvesi pysymään kunnossa pienellä vaivalla. Suodattimen käyttö on välttämätöntä, jos altaassa on elämää. Kaikki suodattimet on tehty luonnonmukaiseen (biologiseen) altaanhoitoon, eivätkä sisällä myrkyllisiä kemikaaleja.

Suodattimen tulisi olla käytössä koko altaan käyttöajan. Suodattimen pumppua ei pidä sammuttaa kuin puhdistuksen (ei suositella tehtäväksi usein) ajaksi, ettei hajottajabakteerien toiminta heikkene.

Näytetään kaikki 15 tulosta

Varaosat, kuten UV lamput löytyvät varaosat vesiaiheisiin kategoriasta.

Suodattimet toimivat kahdella eri tekniikalla: paineelliset suodattimet ovat helppohoitoisia ja tehokkaita. Kun suodattimeen pumpataan vettä, sinne muodostuu painetta, jonka jälkeen veden voi ohjata vaikka oikeankokoiseen puroon. Puhdistus tapahtuu yksinkertaisesti avaamalla venttiili, jolloin suodatin huuhtoutuu. Painovoimasuodattimissa vesi virtaa vapaasti suodattimen läpi puhdistuen ja valuu puhtaana takaisin altaaseen.

Useimmissa suodattimissa on mukana UV-laite. UV-laite on tarkoitettu veden puhdistukseen ja kirkastamiseen UV-säteilyn avulla. Leväkasvuston äkillinen lisääntyminen voidaan tehokkaasti ehkäistä UV-laitteella ja lisäsuodattimen avulla. Säde rikkoo levärihmaston ja kuollut levämassa jää suodattimeen eikä pilaa altaan vettä. Suodattimeen sitoutuu myös muu altaaseen tullut lika ja pöly ja näin vesi pysyy kunnossa ilman lisätoimenpiteitä. UV-laitteita löytyy pienistä 5 w valoista aina 130 w asti.

Tarvitsetko apua?

Vesiaiheet

suvi@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin rakennusprojekteihin ja inspiroidu kasvihuoneen monista käyttötarkoituksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2022 Horisont Enterprises Ltd Oy