Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan

KEVÄTALE 15.3. – 1.5.

taustakuva

Suodattimet ja UV-laitteet

Suodattimen avulla helpotetaan altaan hoitoa ja saadaan allasvesi pysymään kunnossa pienellä vaivalla.

Suodattimet ja UV-laitteet

Suodattimen avulla helpotetaan altaan hoitoa ja saadaan allasvesi pysymään kunnossa pienellä vaivalla. Suodattimen käyttö on välttämätöntä, jos altaassa on elämää. Kaikki suodattimet on tehty luonnonmukaiseen (biologiseen) altaan hoitoon, eivätkä sisällä myrkyllisiä kemikaaleja.

Suodattimen tulisi olla käytössä koko altaan käyttöajan. Suodattimen pumppua ei pidä sammuttaa kuin puhdistuksen (ei suositella tehtäväksi usein) ajaksi, ettei hajottajabakteerien toiminta heikkene.

Varaosat, kuten UV-lamput löytyvät varaosat vesiaiheisiin kategoriasta.

Näytetään kaikki 24 tulosta

Paineellinen tai painovoimainen allaspumpun suodatin

Suodattimet toimivat kahdella eri tekniikalla. Paineelliset suodattimet ovat helppohoitoisia ja tehokkaita. Kun suodattimeen pumpataan vettä, sinne muodostuu painetta, jonka jälkeen veden voi ohjata vaikka oikeankokoiseen puroon. Puhdistus tapahtuu yksinkertaisesti avaamalla venttiili, jolloin suodatin huuhtoutuu. Painovoimasuodattimissa vesi virtaa vapaasti suodattimen läpi puhdistuen ja valuu puhtaana takaisin altaaseen.

UV-laitteet levää vastaan

Useimmissa suodattimissa on mukana UV-laite. UV-laite on tarkoitettu veden puhdistukseen ja kirkastamiseen UV-säteilyn avulla. Leväkasvuston äkillinen lisääntyminen voidaan tehokkaasti ehkäistä UV-laitteella ja lisäsuodattimen avulla. Säde rikkoo levärihmaston, ja kuollut levämassa jää suodattimeen eikä pilaa altaan vettä. Suodattimeen sitoutuu myös muu altaaseen tullut lika ja pöly ja näin vesi pysyy kunnossa ilman lisätoimenpiteitä. UV-laitteita löytyy pienistä 5 w valoista aina 130 w asti.

Tarvitsetko apua?

Vesiaiheet

info@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin projekteihin ja inspiroidu monista mahdollisuuksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Horisont Enterprises Ltd Oy