Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan
taustakuva

Valmisaltaat

Valmiiksi muotoiltu, luonnollinen tai moderni valmisallas on hyvä ja toimiva ratkaisu allasrakentamiseen. Valmisallas tai lampi sopii kauniisti pihalle ja puutarhaan. Etenkin pieniä lampia rakennettaessa, valmisallas on helppo valinta.

Valmisaltaat

Valmiiksi muotoiltu, luonnollinen tai moderni valmisallas on hyvä ja toimiva ratkaisu allasrakentamiseen. Valmisallas tai lampi sopii kauniisti pihalle ja puutarhaan. Etenkin pieniä lampia rakennettaessa, valmisallas on helpoin valinta.

Valmisaltaalla pienen vesiaiheen toteuttaiminen on hyvin suosittua, sillä se oikaisee monta mutkaa. Valmisallas on niin vahva, että niillä on 10 vuoden takuu. Talvella allas jätetään täyteen vettä ja tekniikka pois.

Näytetään kaikki 10 tulosta

Valmisaltaat moneen eri käyttöön

Luonnollista muotoa jäljittelevät altaat sisältävät reunakourut, jotka toimivat turvana pieneläimille ja lapsille, sekä edesauttavat veden pysymistä hyvänä. Kouruihin voi istuttaa kasveja, sekä sijoittaa kaikkiin altaisiin suositeltavaa Allassubstraattia, joka huolehtii veden biologisesta tasapainosta.

Modernit neliskulmaiset altaat istuvat todella kauniisti esimerkiksi pation muotoihin ja viimeistelevät kauniin pihan. Talvella valmisaltaita ei kaiveta ylös maasta, vaan ne jätetään täyteen vettä.

Valmisaltaita löytyy pienistä sisäkäyttöön tarkoitetuista altaista aina suuriin lasikuituvahvisteisiin altaisiin saakka. Altaiden koot alkavat alle 100 litrasta ja jatkuvat aina 4200 litraan saakka. Jos et halua valmiiksi muotoiltua allasta, silloin voit rakentaa altaan itse allaskalvosta (muovi tai kumi).

Hanki valmisallas puutarhaan tai vaikka lampi pihalle. Tilaa omasi kätevästi ja edullisesti netistä jo tänään!

Tarvitsetko apua?

Vesiaiheet

info@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin projekteihin ja inspiroidu monista mahdollisuuksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Horisont Enterprises Ltd Oy