Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan

KESÄ TULEE… OLETKO VALMIS?

taustakuva

Vesikasvien hoito

Valikoimasta löytyvät tuotteemme puutarhalammen vesikasveille.

Osa lampikasveista kasvaa vain rannoilla hyödyntäen maan kosteutta, mutta suurin osa niistä jää muutaman senttimetrin syvyyteen matalikkoon tai syvälle vyöhykkeelle.

Kasvikorimme on suunniteltu siten, että voi helposti laittaa lampikasvit paikalleen ja poistaa ne tarvittaessa uudelleen. Tämä mahdollistaa helpon hoidon ja estää hallitsemattoman kasvun.

Kasvikorit ovat valmistettu kestävästä, laadukkaasta, kierrätettävästä muovista ja ovat siksi ihanteellisia ulkokäyttöön.

Hallittu kasvu: Kasvikoreja käyttämällä voit hallita optimaalisesti lampikasvien kasvua ja estää juurien ja lehtien hallitsemattoman leviämisen.

Istutuksen apuvälineet. Tutustu puhtaasta luonnollisesta kookosmateriaalista valmistettuihin istutusapuvälineisiimme, jotka tekevät niiden laskemisesta lammen reunalle erittäin helppoa. Luonnonmateriaali tarjoaa täydellisen suojan lammen kasveille ja tukee niitä lammen rannoilla ja estää juuri istutettuja kasveja liukumasta lampeen. Kookoskankaan verkkoa voidaan helposti laajentaa käsin, jotta sen alle mahtuu kasveja.

Näytetään ainoa tulos

Tarvitsetko apua?

Vesiaiheet

info@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin projekteihin ja inspiroidu monista mahdollisuuksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Horisont Enterprises Ltd Oy