Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan

KEVÄTALE 15.3. – 1.5.

taustakuva

Hyönteis- ja tuholaistorjunta

Valitse Suomen suosituin Ötökkä-tuotesarja torjuntaan. Nauti olostasi sisällä ja ulkona ilman kutsumattomia vieraita.

Hyönteis- ja tuholaistorjuntaan Suomen suosituin Ötökkä-tuotesarja

Meiltä löytyy laaja valikoima Suomen suosituimman Ötökkä-tuotesarjan hyväksi havaittuja aseita hyönteis- ja tuholaistorjuntaan sekä sisällä että ulkona. Hyttyset, kärpäset, hiiret, rotat ja käärmeet pysyvät näiden avulla tehokkaasti loitolla – anoppiin nämäkään eivät tosin valitettavasti tehoa.

Lue lisää

Näytetään tulokset 1–32 / 60

Mikään ei pilaa ihanaa kesäiltaa varmemmin kuin verenhimoisten hyttysten rasittava ininä. Auts ja läps! Taas joku pisti nilkkaan. Kotimaiset Ötökkä-tuotteet ovat tehneet Suomen kesistä miellyttävämpiä jo vuodesta 1985. Valikoimistamme löydät hyönteis- ja tuholaistorjuntaan tyylikkäät oviverhot, ikkunaverkot, sähköiset hyttysansat, tuholaisten karkotteet ja loukut, sekä metalliset puutarhaverkot. On vain sinusta itsestäsi kiinni, haluatko välttämättä tappaa tuholaiset vai valitsetko inhimillisemmän ratkaisun. Me emme tuomitse.

Meillä kotimaisena toimijana on vahva tuotetuntemus siitä millä tavoin mikäkin kiusankappale saadaan karkotettua tai jopa eliminoitua. Olipa kyseessä sitten lentävä tihulainen tai siivoton jyrsijä, palveleva henkilökuntamme auttaa mielellään sinua löytämään toimivimman ratkaisun hyönteis- ja tuholaistorjuntaan haluamassasi tiloissa. Suosittelemme parhaat tuotteet kotiin, mökille ja veneeseen, jolloin nautit olostasi sisällä ja ulkona ilman kutsumattomia vieraita. Muistathan aina, että esimerkiksi hiirten ja rottien karkottaminen pitää aloittaa hyvissä ajoin ennen pakkasten alkua, etteivät ne ehdi tekemään pesiään sisälle.

Tarvitsetko apua?

Hyönteis- ja tuholaistorjunta

info@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin projekteihin ja inspiroidu monista mahdollisuuksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Horisont Enterprises Ltd Oy