Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan
taustakuva

Paviljongit ja huvimajat

Mikä voisi olla parempi aamunalku, kuin hyvälle tuoksuva tuore kahvi ja aamupala aurinkoisena tai vaikkapa sateisenakin päivänä omassa huvimajassa tai romanttinen illallinen puolison tai ystävän kanssa huvimajassa, jossa on vielä kauniita tuoksuvia kukkia.

Asennuspalvelu

Kasvihuoneiden ja piha­rakennuksien asennus­palvelu, tiedustele asennus­palvelusta suoraan asentajalta »

Paviljongit ja huvimajat

Huvimajat mahdollistavat kesän nautinnolliset ruokahetket tai illanvietot ystävien kanssa. Nykyaikaiset huvimajat on mahdollista ottaa käyttöön jo aikaisin keväällä, ja käyttökautta voidaan jatkaa pitkälle syksyyn. Huvimajat voivat olla erittäin monipuolinen ratkaisu moneen erilaiseen tilanteeseen. Huvimajassa voi valmistaa sadesäällä omat grilliruoat, siellä voi pitää hauskat rapujuhlat tai vaikka lasten synttärit. Mikä voisi olla parempi aamunalku, kuin hyvälle tuoksuva tuore kahvi ja aamupala aurinkoisena tai vaikkapa sateisenakin päivänä omassa huvimajassa tai romanttinen illallinen puolison tai ystävän kanssa huvimajassa, jossa on vielä kauniita tuoksuvia kukkia.

Lue lisää

Näytetään ainoa tulos

Huvimajat toimivat sekä kasvihuoneina että juhlatiloina

Tuontiukkonen.fi:n maahantuoma Palram & Vitavian toimivat erinomaisesti myös kasvihuoneina ja vielä sen lisäksi jää tilaa järjestää erilaisia juhlia ja illanistujaisia. Huvimajan pitää olla ulkonäöllisesti edustava ja helposti myös koristeltavissa kulloisenkin teeman mukaisesti. Koska Siriusta ja Heraa voi myös käyttää kasvihuoneina, on erilaisten koristeiden sekä lamppujen ripustaminen helppoa koska ne voidaan ripustaa rakenteisiin, alumiiniprofiiliin sopivien koukkujen kanssa.

Alumiinirunkoiset huvimajat ovat helppohoitoisia

Sirius sekä Hera huvimajamme ovat alumiinirunkoisia. Kummassakin on rungon värivaihtoehtona joko musta tai vihreä. Huvimajamme ovat erittäin helppohoitoisia ja näillä on 10 vuoden valmistustakuu rungoille. Sinun ei tarvitse murehtia huvimajan maalaamisesta joka toinen vuosi. Lisäksi huvimajamme on saatavilla karkaistuilla turvalaseilla, joten lastenkutsujen järjestäminenkään ei ole mikään ongelma.

Huvimaja nostaa kiinteistösi arvoa

Kaunis, kestävä ja laadukas huvimaja nostaa kiinteistösi arvoa ja toimii perheen uutena keskipisteenä kotona. Se saa myös arvoisensa huomion ystäviltä sekä naapureiltasi. Investoi nyt tulevaisuuden yhteisiä hetkiä varten ihastuttaviin huvimajoihimme.

Tarvitsetko apua?

Huvimajat ja katokset

info@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin projekteihin ja inspiroidu monista mahdollisuuksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Horisont Enterprises Ltd Oy