Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan

KESÄ TULEE… OLETKO VALMIS?

taustakuva

Allaspumput

Allaspumppu on puutarhan sydän. Liikkuva vesi on lumoava katseenvangitsija, oli se sitten patsaasta, pumpusta tai vaikka purosta pulppuava.

Allaspumput

Valikoimassamme on monenlaisiin kohteisiin tarkoitettuja pumppuja. Allaspumppu on tärkeä osa suihkulähteen veden puhtaana- ja kauniina pitoa, sillä vain liikkuva vesi pysyy kunnossa. Veden liike myös elävöittää vesiaiheen, ja veden pulputus rauhoittaa ja on monesti musiikkia korville, sen lisäksi että se on kaunista katsoa. Ihan pieni perinteinen suihkulähdepumppu ajaa tämän asian vallan hyvin, tai luonnollisesti myös puro- tai patsaspumppu, kunhan vesi liikkuu.

Suihkulähdepumput kategoriasta löydät pumput, jotka on tarkoitettu nimenomaan klassisiin suihkulähteisiin. Monia näistä pumpuista voidaan käyttää myös pumppuna patsaille tai virtauksiin. Tästä kategoriasta löytyvät pumput ovat teholtaan 400 l/h – 9 000 l/h.

Suihkulähdepumpuissa suutinvaihtoehtoja on monia, ihan klassisista ylöspäin pulppuavista suihkuista peilipintaiseen “kellosuihkuun”, sekä isommissa pumpuissa esimerkiksi vaahtosuihkuun.

Lisäksi allaspumpuista löytyvät pienet sisäkäyttöön tarkoitetut pumput, joilla voi toteuttaa pienenkin vesiaiheen vaikkapa työpöydälle ilahduttamaan. Sisäkäyttöön valmistetut pumput ovat usein matalajännitteisiä ja fyysisesti pienikokoisia.

Toisesta päästä allaspumppujen valikoimaa löytyvät puro- ja suodatinpumput, joissa suunnittelu on isojen virtausten toteuttamisessa, eikä näistä pumpuista näin ollen löydy esimerkiksi suihkusuuttimia, vaan jyhkeät letkukarat. Puropumppu pystyy imemään roskaisempaakin vettä menemättä tukkoon, toki puhtaanapito on siltikin tärkeää.

Näytetään tulokset 1–32 / 44

Tarvitsetko apua?

Vesiaiheet

info@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin projekteihin ja inspiroidu monista mahdollisuuksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Horisont Enterprises Ltd Oy