Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan

Gloria varaosat

Laajan lisävarustevalikoiman ansiosta GLORIA-tuotteet voivat avata lähes rajattomat mahdollisuutensa. Valitse käyttöösi sopivat suuttimet, jatkoletkut, suojasuppilot, tiivisteet, pumput ja paljon muuta.

Gloria varaosat

Usein ruisku tai sumutin ei ole mennyt rikki, vaan esimerkiksi vain tiiviste vuotaa tai laukaisin ei tee enää tehtäväänsä. Valikoimassamme löydät Glorian ruiskuihin alkuperäiset ja ruiskuihin sopivat varaosat. Tiivisteiden ikää voi jatkaa ja pidentää voitelemalla ne vaseline spraylla, sekä huolehtimalla ettei ruiskuun tai sen osiin jää ruiskutettua kemikaalia.

Laajan lisävarustevalikoiman ansiosta GLORIA-tuotteet voivat avata lähes rajattomat mahdollisuutensa. Valitse käyttöösi sopivat suuttimet, jatkoletkut, suojasuppilot, tiivisteet, pumput ja paljon muuta. Kymmenen vuoden varaosatakuu takaa asiakkaillemme pitkän aikavälin tyytyväisyyden. Jos varaosa katoaa tai rikkoutuu, voit tilata sen helposti täältä ja jatkaa ruiskusi käyttämistä.

Näytetään tulokset 1–32 / 90

Tarvitsetko apua?

Puutarhakoneet ja työkalut

info@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin projekteihin ja inspiroidu monista mahdollisuuksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2023 Horisont Enterprises Ltd Oy