Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan

KESÄ TULEE… OLETKO VALMIS?

taustakuva

Allastarvikkeet

Allastarvikkeista löytyvät mekaaniset tarvikkeet ja laitteet lammen veden laadun ylläpitöön ja puhdistukseen.

Lammen lieteimurit tekevät lehtien, mudan ja levien poistamisesta puutarhalammista, kahluu- ja uima-altaista lastenleikkiä. Ajan myötä jokaiseen puutarhalampeen kerääntyy lampilietettä. Tämä on luonnollinen prosessi. Lammen pohjalla hajoavat erilaiset orgaaniset aineet. Näistä kerrostumista voi kehittyä mätää. Jos tätä sakkaa ei poisteta, veden laatu heikkenee vakavasti. Kaikki lammen asukkaat (vesikasvit, kalat ja muut) kärsivät näistä epäpuhtauksista. Säännöllisellä ja johdonmukaisella lammen kunnossapidolla liete voidaan pitää minimissä. Kun kerrostumat ovat muodostuneet, poista ne tehokkaalla lieteimurilla, jotta kaikki lammen asukkaat voivat jälleen hengittää helpotuksesta.

Näytetään kaikki 11 tulosta

Lammen lietteen imurit:

Haluatko pitää lammen puhtaana, mutta et tiedä minkä lieteimurin ostaisit? Heissner-lammen lietteen imurit ovat täydellinen valinta kaikille lampien omistajille, jotka haluavat pitää lampensa puhtaina ja terveinä. Tässä  esittelemme sinulle Heissner-lammikkolietteen imureiden eri malleja ja selitämme, mikä pölynimuri sopii sinulle parhaiten.

Lammen lietteen imuri Basic: Tämä malli on ihanteellinen pienille ja keskikokoisille lammille. Heissner-lampilietteen imuri Basic on helppokäyttöinen ja sillä on suuri imuteho, joka puhdistaa lammen nopeasti ja tehokkaasti. Se soveltuu käytettäväksi myös uimalammissa. Likainen vesi imetään astiaan, joka on tyhjennettävä uudelleen tilavuudesta riippuen, jolloin karkea lika tarttuu integroituun seulaan, jotta suodatettu vesi voidaan imuprosessin jälkeen palauttaa altaaseen.

Non-Stop lammen lietteen imuri: Heissner Non-Stop -lampilietteen imuri on täydellinen suurempiin lampiin. Sen imuteho on suurempi kuin Basic-mallissa ja sitä voidaan käyttää keskeytyksettä. Tässä lampilietteen imurissa on myös automaattinen sammutustoiminto, joka estää ylikuumenemisen.

Täydellinen lampilietteen imuri: Heissner Perfect -lampilietteen imuri on Heissnerin lampilietteen imureiden huippumalli. Siinä on suurempi imuteho kuin muissa malleissa, ja se sopii erinomaisesti suuriin lampiin, joissa on paljon kasveja ja eläimiä. Perfect lampilietteen imuri on varustettu automaattisella sammutustoiminnolla, joka estää ylikuumenemisen.

Power X Change johdoton monitoiminen mutaimuri: Jos etsit johdotonta ja monipuolista lampimutaimuria, Heissner Power X Change lammen lietteen imuri on kevyt ja helppokäyttöinen ja siinä on tehokas imutoiminto. Imuria voidaan käyttää myös märkä- ja kuivaimurina ja se on ihanteellinen malli käytettäväksi kotona ja puutarhassa.

Tarvitsetko apua?

Vesiaiheet

info@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin projekteihin ja inspiroidu monista mahdollisuuksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Horisont Enterprises Ltd Oy