Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan

LÄMMITTIMET POISTOHINTAAN

taustakuva

Puutarhavajat

Puutarhavajalla piha järjestykseen

Mikään ei harmita enemmän, kuin että vaivalla hoitamasi kaunis pihasi pursuaa lasten leluja ja ties mitä roinaa. Ja juuri kun oli tulossa vieraita grillijuhliin! Nopeasti pystytettävät ja kestävät puutarhavajat ovat vastaus rukoukseesi, kun kaikilla esineillä on oma helposti löydettävä paikkansa, joihin perheenjäsenetkin osaavat ne pienellä koulutuksella viedä.

Lue lisää

Näytetään kaikki 4 tulosta

Suosittelemme pihan järjestyksen hallintaan Palram-Canopia tai Horisont puutarhavajoja, jotka kestävät erinomaisesti Suomen vaihtelevat sääolosuhteet. Ovathan puiset pihavajat toki tyylikkäitä, mutta käsi sydämelle: haluatko järjestää joka kevät maalaustalkoot pitääksesi vajasi käyttökelpoisena? Niin arvelimmekin. Horisont puutarhavajat ovat hyvin kestäviä, koska ne ovat kaikki galvanoituja ja maalattuja. Siksi valmistaja myöntääkin niille 2 vuoden takuun ja jopa 10 vuoden ruostumattomuustakuun. Toki jos halut keveämmän rakenteen säilytysratkaisullesi, löytyy meillä metallin lisäksi myös muovisia Palram-Canopia vajoja.

Palram-Canopia polykarbonaattivajojen lisäksi meillä on valikoimissa myös englantilaisvalmisteinen Yardmaster puutarhavaja. Voit melkein kuvitella olevasi oman elämäsi Hyacint Bucket, kun järjestelet kaikki ihanat ulkotarvikkeesi ja puutarhatyökalusi moitteettomaan järjestykseen. Tiesithän jo, että meiltä saat myös kauniit ruukut ja sisustusesineet englantilaistyyliseen puutarhaasi?

Tarvitsetko apua?

Pihavarastot ja varastoteltat

info@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin projekteihin ja inspiroidu monista mahdollisuuksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2023 Horisont Enterprises Ltd Oy