Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan

KESÄ TULEE… OLETKO VALMIS?

taustakuva

Aitaverkot

Aitaverkko tuo turvaa ja viihtyisyyttä omalle pihalle

Aitaverkoilla pidät rakkaat lapsesi ja lemmikkisi turvallisesti omalla pihalla ja samalla ikävät nuuskijat, kuten tuhoeläimet ja naapurit, sen ulkopuolella. Meillä on laaja valikoima erilaisia galvanoituja verkkoja eri käyttötarkoituksiin, esimerkiksi koiratarhojen, viljelysten ja puutarhojen aitaamiseen. Ostamalla suoraan maahantuojalta saat ne aina edullisemmin kuin muualta.

Lue lisää

Näytetään kaikki 16 tulosta

Ötökkä aitaverkko on monikäyttöinen ja kestävä sähkösinkitty teräsverkko, joka on PVC-pinnoitettu ruostumisen estämiseksi. Meiltä löytyy kyseistä verkkoa sekä mustana että vihreänä – kumpi sitten sopiikaan paremmin! Kokovaihtoehtojen valikoimakin on varmasti lajissaan Suomen laajin.

Vinkit koiratarhan rakentamiseen

Koiratarhan aitaus voidaan tehdä joko aitaverkosta tai erityisestä koiraverkosta. Lisäksi tarvitaan tietysti tolpat. Aitauksen alaosa kannattaa vielä vahvistaa jyrsijäverkolla alueilla, joilla liikkuu siilejä. Muistathan, että ulkotarhan minimikoko on määritelty eläinsuojeluasetuksessa (674/2010). Tarhan koko määritellään koirien lukumäärän ja koon mukaan seuraavasti:

  • Yksi alle 5 kg:n painoinen koira tarvitsee 5 m2 tilan
  • Yksi yli 40 kg:n painoinen koira tarvitsee 15 m2 tilan
  • Neljä alle 30 kg painoista koiraa tarvitsee 20 m2 tilan

Olemme kotimainen yritys ja palvelu on intohimomme. Tuotetuntemuksemme avulla autamme sinua aina löytämään juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivat aitaverkot, mitä ikinä olitkaan rakentamassa tai rajaamassa. Kysy meiltä rohkeasti apua projektiisi!

Tarvitsetko apua?

Piharakentaminen

info@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin projekteihin ja inspiroidu monista mahdollisuuksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Horisont Enterprises Ltd Oy