Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan
taustakuva

Grillien varaosat

Tuontiukkosen valikoimista löytyy laaja valikoima Lucifer grillien alkuperäis varaosia. 

Grillien varaosilla pidennät grillisi käyttöikää

Grilli ei ole kertakäyttöinen, poisheitettävä tavara – muuta kuin ehkä kesäfestareilla. Kyseessä on yleensä iso investointi, josta haluat varmasti pitää huolta ja nauttia grilliherkuista useampina kesinä. Vaihtamalla muutamat yleisimmät grillien varaosat, kuten parilat, ritilät, polttimet ja lämmönjakopellit, teet ekoteon ja uudistat grillisi palvelemaan helposti vielä useita vuosia. Luonto ja kukkaro kiittävät.

Lue lisää

Näytetään tulokset 1–32 / 276

Grillin elinkaaren aikana tietyt osat kuluvat enemmän kuin toiset. Hiiligrillin yleisimmät kuluvat osat ovat grillaus- ja hiiliritilät, sähkögrillistä sen sijaan saattaa termostaatti rikkoutua. Näitä kaikkia laadukkaita Lucifer grillien varaosia meiltä löytyy! Varaosia hankkiessasi on samalla hyvä tarkistaa myös kaasugrillin säätimen ja letkun kunto. Nämä löydät grillitarvikkeistamme.

Kaikkein kovimmassa kulumisvaarassa ovat grillien kuninkaan, kaasugrillin, monet osat, kuten parilat, ritilät, polttimet ja lämmönjakopellit. Lämmönjakopellit levittävät polttimelta grilliin nousevaa lämpöä, mutta samaan aikaan ne myös suojaavat grillin polttimia grilliherkuista tippuvilta marinadeilta ja rasvoilta. Käytöstä ja puhdistuksen määrästä riippuen lämmönjakopeltien käyttöikä on 3–5 vuotta tavallisella kotigrillaajalla. Uusimalla nämä grillin varaosat jatkat grillisi käyttöikää helposti toiset 3–5 vuotta. Eikö ole ihana ajatus, että kesäherkut on taas turvattu vuosiksi eteenpäin!

Tarvitsetko apua?

Grillien varaosat

info@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin projekteihin ja inspiroidu monista mahdollisuuksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Horisont Enterprises Ltd Oy