Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan
taustakuva

Uima- ja porealtaat

Uima-altaat ja niiden tarvikkeet lisäävät kesän kuumuudessa pihasi viihtyisyyttä ja voit uida ja vilvoitella omalla pihallasi.

Uima-altaat ja niidet tarvikkeet laajasta valikoimasta

Summer Fun uima-altaat ja niiden tarvikkeet:

Lisäävät kesän kuumuudessa pihasi viihtyisyyttä ja voit uida ja vilvoitella omalla pihallasi. Summer Fun altaat ovat kestäviä ja edullisia. Ilman suuria investointeja saat kokonaisuutena laadukkaan uima-altaan, jonka kanssa sinulla on vuosia hauskaa ja mukavaa kylpemistä koko perheen kanssa. Summer Fun Lämpöpumpun avulla pidennät uinti-kautta ja varmistat mukavan uimisen kylmälläkin kelillä. Summer Fun Puhdistusrobotin avulla pidät uima-altaat puhtaana vaivattomasti.

Lue lisää

Näytetään tulokset 1–32 / 72

Summer Fun hiekkasuodatinjärjestelmät:

Investointi, joka kannattaa. Suodatinjärjestelmä on uima-altaasi sydän ja auttaa merkittävästi varmistamaan, että altaassasi on kirkasta ja puhdasta vettä. Patruunasuodatimiin verrattuna hiekkasuodatin tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen suodatustehosteen ja siten optimaalisen vedenlaadun. On tärkeää, ettei hiekkasuodatinjärjestelmää mitottaisi liian pieneksi.

Summer Fun aurinkosuihkut:

Ennen virkistävään veteen hyppäämistä kannattaa ehdottomasti käydä suihkussa, jotta allasveden lika pysyy mahdollisimman alhaisena. Asenna yksi tyylikkäistä aurinkopuutarhasuihkuistamme uima-altaan lähelle. Joten voit nauttia lämpimästä vedestä kuluttamatta sähköä. Koska vesi lämmitetään tässä yksinkertaisesti auringon voimalla.

Mspa ilmatäytteiset ulkoporealtaat:

Porealtaassa kylpeminen on mukava ja nautinnollinen elämys niin kesällä kuin talvellakin. Rentouttava ulkoporeamme tuo arjen luksusta terassille ja pihaasi. Ilmatäytteiset porealtaan ovat loistava vaihtoehto kiinteille altaille, niiden siirrettävyys tuo joustoa ja lisää käytettävyyttä.

MSpa on alan johtava siirrettävien ilmatäytteisten altaiden valmistaja. Valikoimassa on lukuisia poreallasmalleja ilmaporekylvystä vesihierontaterapiaan.

“Hyödynnä asiantuntemusta ja edistynyttä teknologiaa mukavien, siirrettävien ja kohtuuhintaisten poreallaskokemusten edistämiseksi terveellisen elämäntavan ja optimaalisen hyvinvoinnin luomiseksi”

MSpalla on yli 110 patenttia ja he tekevät jatkuvasti tutkimusta ja innovaatiota luodakseen tuotteita, jotka ylittävät asiakkaiden odotukset.

Tarvitsetko apua?

Uima-altaat ja ilmatäytteiset porealtaat

info@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin projekteihin ja inspiroidu monista mahdollisuuksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Horisont Enterprises Ltd Oy