Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan

KESÄ TULEE… OLETKO VALMIS?

taustakuva

Biologinen hoito

Kategoriasta löydät biologisesti suodattavat materiaalit ja aineet optimaalisen veden laadun aikaansaamiseksi ja ylläpitämiseksi.

Lammen veden biologinen käsittely edellyttää veden parametrien hallintaa mittaamalla se säännöllisesti diagnoosin tekemiseksi. Siksi tarjoamme ainutlaatuiset tuoteratkaisut kirkkaan ja terveellisen veden neljässä vaiheessa, joka täyttää kirkkaan veden takuun.

Ensimmäinen askel on testata lammen vesiarvot.

Toinen vaihe koostuu lammen veden mineralisoinista, joka on olennainen askel GH-KH-pH-arvojen tasapainon saavuttamiseksi.

Kolmas vaihe on lammen veden puhdistaminen. Tämä vaihe on tehokkaampi ja välttämätön poistamaan kaikki kirkasta ja terveellistä vettä estävät aineet, kuten esimerkiksi ylimääräiset levät, jotka johtavat lammen rehevöittymiseen tai saasteiden, kuten fosfaatin tai vastaavien runsaaseen esiintymiseen.

Lopuksi, neljäs vaihe koostuu lammen veden ylläpidosta luonnollisen bakteerisuodatuksen ylläpitämiseksi kylvämällä suodattimeen tai lammen veden ympäristöön bakteereja, jolloin suurin osa saasteista syntetisoidaan.

Näytetään kaikki 8 tulosta

Tarvitsetko apua?

Vesiaiheet

info@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin projekteihin ja inspiroidu monista mahdollisuuksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Horisont Enterprises Ltd Oy