Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan
taustakuva

Metalliverkot

Metalliverkot pitävät isot ja pienet tuholaiset poissa pihaltasi

Kun on kyseessä ötököitä ja lentäviä öttiäisiä isommat tuhoeläimet, on metalliverkko paras ratkaisu pitämään kutsumattomat vieraat pihasi ulkopuolella. Samoilla tuotteilla saat rakennettua tarhat omille rakkaille lemmikeillesi tai hyötyeläimillesi. Meiltä löytyy Suomen laajin valikoima erilaisia metalliverkkoja eri käyttötarkoituksiin: on jyrsijä-, jänis-, koira-, kana- ja katiskaverkkoa. Saatavilla myös tuuletusrakojen suojaverkkoa, jolla saat estettyä ampiaisten pääsyn rakennuksen välitilaan.

Lue lisää

Näytetään tulokset 1–32 / 41

Metalliverkot katiskan rakentamiseen

Jos olet innokas kalastaja ja sen lisäksi vielä niin näppärä käsistäsi, että teet itse katiskasi, olet oikealla sivulla. Meiltä löytyy useita eri kokoja sähkösinkittyä Ötökkä katiskaverkkoa, joka on tukevaa kuusikulmaista PVC-pinnoitettua teräsverkkoa. Kyseinen metalliverkko on ensin sähkösinkitty ja sen jälkeen PVC-pinnoitettu vihreällä, joten se ei pääse ruostumaan. Sieltä ei kalasaalis pääse karkuun ja katiska palvelee sinua uskollisesti vuodesta toiseen.

Toinen varteenotettava vaihtoehto katiskan rakentamiseen on Ötökkä kana-/katiskaverkko, joka on monikäyttöinen, hitsattu ja galvanoitu teräsverkko. Kuten edellä mainittu normaali katiskaverkko, tämäkin metalliverkko on pinnoitettu vihreällä PVC:llä ruostumisen estämiseksi. Tästäkin löytyy eri kokoja riippuen tarpeistasi. Ja nimensä mukaisesti, voit katiskan lisäksi tietysti tehdä tästä myös viihtyisän kanatarhan kotkottimillesi!

Tarvitsetko apua?

Hyönteis- ja tuholaistorjunta

info@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin projekteihin ja inspiroidu monista mahdollisuuksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Horisont Enterprises Ltd Oy