Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan

KEVÄTALE 15.3. – 1.5.

taustakuva

Sauma- ja terassiharjat

Sauma- ja terassiharjat

Glorian monitoimiharjajärjestelmät tarjoavat neljä johdotonta ja sähköistä harjaa rikkaruohojen ja lian torjuntaan. Käytännöllisen, vaihdettavan kiinnityksen ansiosta pintaharjoja voidaan käyttää kivi- ja puupintojen puhdistamiseen sekä saumojen, reunojen puhdistukseen ja nurmikon hoitoon.

Näytetään kaikki 5 tulosta

Glorian BrushSystem-tuotesarjan avulla Gloria tarjoaa neljä johdotonta ja sähköistä harjaa rikkaruohojen ja lian torjuntaan. Käytännöllisen, vaihdettavan kiinnityksen ansiosta pintaharjoja voidaan käyttää kivi- ja puupintojen puhdistamiseen sekä saumojen, reunojen puhdistukseen ja nurmikon hoitoon.

Näyttää rikkaruohoille ja lialle rajat!

BrushSystem tarjoaa neljä johdotonta ja sähköistä apuvälinettä rikkaruohojen ja lian torjuntaan: WeedBrush sähköisenä tai ladattavana akkukäyttöisenä versiona (WeedBrush li-on) sekä kaksi monitoimilaitetta MultiBrush SpeedControl ja MultiBrush li-on sähköllä tai johdottomalla toiminnolla, jotka ovat yhteensopivia jopa yhdeksän eri lisälaitteen kanssa integroidun vaihtomekanismin ansiosta.

Tämän ansiosta kaksi MultiBrush-yksikköä ovat todellisia yleisaseita. Ne voidaan lyhyessä ajassa muuttaa saumaharjasta kivi- ja puupintojen puhdistus- ja huoltoharjaksi tai reunaharjaksi, nurmikon ilmastimeksi tai rajaamiseksi. Integroitu nopeuden säätö lisää joustavuutta. Näin pinnat voidaan puhdistaa tehokkaasti ja hoitoöljyt levitetään hellävaraisesti samalla laitteella. MultiBrush SpeedControl – monitoimilaite!

Voimakkaalla sähkömoottorilla toimiva MuliBrush-SpeedControl hoitaa vaivattomasti viisi tehtävää yhdellä työkalulla. Kivi- ja puupintojen käsittelyn lisäksi sitä voidaan käyttää saumojen puhdistamiseen, reunojen leikkaamiseen ja nurmikon kunnossapitoon. Kiinnikkeet voidaan vaihtaa ilman työkaluja ja vain napin painalluksella.

MultiBrush li-on – tehokas ladattava akkukäyttöinen harja!

Kaikkien Bosch 18 V Power For All ladattavien akkujen kanssa yhteensopiva MultiBrush li-on tarjoaa joustavuutta ilman verkkojohtoja. Käyttöaika 30-50 min (18 V/4 Ah akku) sekä pikalaturi takaavat jatkuvan työn ilman pitkiä keskeytyksiä ja tekevät siivous- ja huoltotyöstä erittäin mukavaa.

WeedBrush ja WeedBrush li-on – rikkakasvien saumaharjat

Voimakkaan 1800 rpm:n vääntömomentin ansiosta WeedBrush-laitteet ovat ihanteellisia apuvälineitä saumojen puhdistamiseen. Muutoin raskas manuaalinen työ hoituu hetkessä mukavasti ja on jopa selkäystävällinen seisten. Rikkasasumaharja on saatavana johdottomana versiona ja MultiBrush li-onin tavoin se on yhteensopiva kaikkien Bosch 18 V Power For All ladattavien akkujen kanssa.

Tarvitsetko apua?

Puutarhakoneet ja työkalut

info@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin projekteihin ja inspiroidu monista mahdollisuuksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Horisont Enterprises Ltd Oy