Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan
taustakuva

Valmiit allaspaketit

Valmiit allaspaketit-osastolta löydät valmiiksi koostetut setit, joissa on mukana kaikki tarvittava. Vesiaiheen toteuttaminen on nyt vieläkin yksinkertaisempaa!

Valmiit allaspaketit

Tästä osastosta löydät valmiiksi koostetut setit, joihin on pyritty laittamaan kaikki tarvittava setteihin valmiiksi. Vesiaiheen toteuttaminen on vieläkin yksinkertaisempaa, kuin aiemmin!

Osastosta löytyy patsailla toteutettuja yksinkertaisia vesiaiheita, ja lisäksi löydät myös isompia suihkulähteitä, joissa enemmänkin elementtejä. Joskus toki myös “less is more”, joten luonnollisesti joukosta löytyy ihan vain allas ja siihen sopiva pumppu kylkeen- tyyppisiä settejä.

Näytetään kaikki 5 tulosta

Suihkulähde pihalle helposti

Enää ei tarvitse tuhlata turhaa aikaa ja vaivaa pohtien, mikä pumppu mihinkin altaaseen, tai mitä tarvitsen toteuttaakseni unelmieni vesiaiheen.

Huomaathan, että patsaat tai pumput jotka ovat seteissä sopivat tietysti myös toisiin vesiaiheisiin aivan hyvin. Tekemämme setit ovat vain ehdotuksia ja tehty helpottamaan entisestään suihkulähteen rakentamista.

Mikäänhän ei tietenkään estä (päinvastoin, suosittelemme!) lisäämään vesiaiheeseen vaikka valoa, tai usvalaitetta, jolloin suihkulähde on entistä enemmän katseenvangitsija.

Tarvitsetko apua?

Vesiaiheet

info@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin projekteihin ja inspiroidu monista mahdollisuuksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Horisont Enterprises Ltd Oy