Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan
taustakuva

Allasvalaisimet

Vesi ja valo sopivat yhteen, valo herättää veden liikkeen henkiin. Valon voima veden kanssa on ihmeellistä, minkälaisia ihmeitä sillä saakaan aikaan.

Allasvalaisimet

Valikoimastamme löytyy veden alle tai päälle asetettavia allasvalaisimia, joilla vesiaihe saa aivan uuden elämän. Suomen hämärtyvät illat antavat otollisen näyttämön veden ja valon leikille.

Veden soliseva pinta, jossa kelluu valopallot tai suutin, jossa valo. Mielikuvituksen voi todella antaa lentää, kun viimeistellään vesiaihetta. Valikoimassamme on myös spottivalaisimia, jotka voi asettaa esimerkiksi vesisuihkuun, puron tai putouksen alle korostamaan maisemaa. Myös valolla varustettu usvalaite antaa ehdottomasti aivan uuden elämän vaikkapa putouksen alle.

Näytetään kaikki 18 tulosta

Allasvalaisimen asentaminen on helppoa

Allasvalaisimen asentaminen ei ole lainkaan hankalaa, ainoa vaikeus on varmasti vain valita kaikista ihanista vaihtoehdoista se oma. Joskus pienelläkin lisäyksellä saa suuria aikaiseksi, esimerkiksi Elimax -pumppuun vaihdettava valosuutin on tällainen. Aqua light –valaisimissa tulee mukana värikiekot, joilla valon väriä voi vaihtaa, ja taas piha ja etenkin allas on aivan uuden näköinen! Myös valaisimen paikkaa vaihtamalla ilme ja ulkoasu muuttuu helposti.

Tarvitsetko apua?

Vesiaiheet

info@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin projekteihin ja inspiroidu monista mahdollisuuksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Horisont Enterprises Ltd Oy