Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan

Lahjoitamme jokaisesta tilauksesta 5 € Ukrainan hätäapuun SPR:n kautta 15.4-15.5.2022! lue lisää

Allasvalaisimet

Vesi ja valo sopivat yhteen, valo herättää veden liikkeen henkiin. Valon voima veden kanssa on ihmeellistä, minkälaisia ihmeitä sillä saakaan aikaan.

Allasvalaisimet

Vesi ja valo sopivat yhteen, valo herättää veden liikkeen henkiin. Valon voima veden kanssa on ihmeellistä, minkälaisia ihmeitä sillä saakaan aikaan.

Valikoimastamme löytyy veden alle tai päälle asetettavia valaisimia, jolla vesiaihe saa aivan uuden elämän. Suomen hämärtyvät illat antavat otollisen näyttämön veden ja valon leikille.

Veden soliseva pinta, jossa kelluu valopallot tai suutin, jossa valo. Mielikuvituksen voi todella antaa lentää, kun viimeistellään vesiaihetta. Valikoimassamme on myös spottivalaisimia, jotka voi asettaa esimekiksi vesisuihkuun, puron tai putouksen alle korostamaan maisemaa. Myös valolla varustettu usvalaite antaa ehdottomasti aivan uuden elämän vaikkapa putouksen alle.

Allasvalaisimen asentaminen ei ole lainkaan hankalaa, ainoa vaikeus on varmasti vain valita kaikista ihanista vaihtoehdoista se oma. Joskus pienelläkin lisäyksellä saa suuria aikaiseksi, esimerkiksi Elimax pumppuun vaihdettava valosuutin on tällainen. Aqua light –valaisimissa mukana tulee värikiekot, joilla valon väriä voi vaihtaa ja taas piha ja etenkin allas on aivan uuden näköinen! Myös valaisimen paikkaa vaihtamalla ilme ja ulkoasu muuttuu helposti.

Näytetään kaikki 9 tulosta

Tarvitsetko apua?

Vesiaiheet

suvi@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin rakennusprojekteihin ja inspiroidu kasvihuoneen monista käyttötarkoituksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2022 Horisont Enterprises Ltd Oy