Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan
taustakuva

Palram - Canopia kasvihuoneet

Asennuspalvelu

Kasvihuoneiden ja piha­rakennuksien asennus­palvelu, tiedustele asennus­palvelusta suoraan asentajalta »

Palram-Canopia kasvihuoneet ammattilaatua arvostaville

Pahat kielet sanovat, että oman ruuan kasvattaminen kasvihuoneessa on työläin tapa säästää pari euroa. He eivät koskaan tule tietämään miten makealta omin käsin kasvatettu tomaatti maistuu! Palram-Canopia kasvihuoneilla saat ammattilaatua kotipuutarhaasi ja lyöt luut kurkkuun moisille epäileville tuomaille.

Lue lisää

Näytetään kaikki 17 tulosta

Palram-Canopia on maailman suurin polykarbonaattivalmistaja ja yksi maailman johtavia kasvihuonevalmistajia – ja voimme ylpeänä todeta, myös yksi vanhimpia maahantuomiamme brändejä. Palram-Canopia kasvihuoneiden rungot on tehty alumiinista ja lasit polykarbonaatista. Polykarbonaattilevyissä on 100 % UV-suojaus, joten niillä on erinomainen säänkestävyys; niitä ei kovakaan auringonpaiste polta puhki. Erityistä näissä alumiinirungoissa on se, että ne sisältävät myös sokkelin – muiden valmistajien kasvihuoneissa saattaa joutua ostamaan sokkelin erikseen.  Kestävän laadun lisäksi myös kasvihuoneen asennus on tehty helpoksi. Kaikista tuotteista löytyy seikkaperäiset ohjeet kasvihuoneen kokoamiseen ja kaikista tuotteista on myös selkeä asennusvideo saatavilla. Palram-Canopian valmiit kasvihuonepaketit ovat omatoimikasvattajan vaivattomin valinta.

Meiltä löytyy Palram-Canopia kasvihuoneita laaja valikoima aina pienistä seinäkasvihuoneista isoihin harjakattoisiin kasvihuoneisiin. Pienet seinäkasvihuoneet sopivat näppärästi parvekkeelle ja terassille. Kun käytössäsi on hiukan enemmän sijoitustilaa, suosittelemme sokkelilla varustettuja harjakattoisia kasvihuoneita, joiden säänkestävät 100% UV-käsitellyt polykarbonaattilevyt pidentävät kasvukautta huomattavasti.

Autamme sinua toteuttamaan unelmasi

Katso millainen kasvihuone sopii juuri sinulle ja poimi parhaat vinkit asiantuntijoiltamme.

Mikä kasvihuonemalli sopii sinulle?

Se, mihin tarkoitukseen kasvihuonetta haluat käyttää määrittelee myös sen mikä malli, materiaali ja koko palvelee parhaiten juuri sinun tarpeitasi.

Testaa

Tarvitsetko apua?

Kasvihuoneet ja kasvihuonetarvikkeet

info@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin projekteihin ja inspiroidu monista mahdollisuuksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Horisont Enterprises Ltd Oy