Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan
taustakuva

Kamado-grillit

Keraaminen Kamado-grilli on monien grillaajien unelma muun muassa sen monipuolisuuden vuoksi. Kamado-grillit ovat Japanista lähtöisin, ja ne sopivat loistavasti myös talvigrillaukseen.

Kamado-grilli on grillimestarin unelma

Kamado-grilli on ylivoimainen varsinkin pitkää valmistusaikaa vaativissa Low & Slow -tyyppisissä grillauksissa, joissa ruokaa haudutetaan alhaisella lämmöllä useita tunteja – tai jopa toista vuorokautta! Tarvittaessa samalla keraamisella ihmeellä voit grillata myös erittäin korkeissa lämpötiloissa, joihin useimmilla muilla grilleillä ei edes päästä. Myös ruoan perinteinen savustaminen onnistuu helposti. Kyseessä on siis markkinoiden monipuolisin grillityyppi!

Lue lisää

Näytetään kaikki 4 tulosta

Kamado keraaminen grilli monipuoliseen ulkokokkailuun

Kamado-grillejä vastaavia keittimiä on käytetty Aasiassa jo vuosituhansia. Toisen maailmansodan jälkeen nämä keraamiset ihmeet kulkeutuvat amerikkalaisten sotilaiden mukana länsimaihin. Jokainen itseään kunnioittava grillimestari haluaa monipuolisen grillin, jolla onnistuu hidas Low & Slow -tyyppinen hidas hauduttaminen, pihvin grillaus tai pizzan paisto korkeissa lämpötiloissa sekä ruoan perinteinen savustaminen. Etuna perinteiseen grilliin verrattuna kamado-grillissä on massiivinen lämpöä varastoiva rakenne ja tiiviit materiaalit, sekä erityisen tarkasti säädettävä sisälämpötila.

Perinteisten keraamisten grillien lisäksi valikoimassamme on myös teräksestä valmistettuja grillejä. Niiden etuna on lähes puolet kevyempi paino, joten niiden siirtely on huomattavasti helpompaa. Lisäksi ne kuluttavat vähemmän hiiltä. Teräskamadot ovat kuitenkin vastaavilla ominaisuuksilla varusteltuja kuin keraamiset versiot, joten laadusta ei tarvitse tinkiä tippaakaan.

Tarvitsetko apua?

Grillit ja tulisijat

info@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin projekteihin ja inspiroidu monista mahdollisuuksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Horisont Enterprises Ltd Oy