Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan

KEVÄTALE 15.3. – 1.5.

Hyvät neuvot kaupan päälle

Teuvo Lifländer on omien sanojensa mukaan hankala asiakas, koska hänelle ei voi myydä mitään, hän ostaa vain silloin, kun on tarve. Nyt oli tarve kesämökillä kasvihuoneelle ja kasvamaan Lifländer laittoi omien sanojensa mukaan kaikkea “kallista”, eli tomaattia ja kurkkua. 

”Tarinahan menee niin, että minä olin aikanaan, ennen eläkkeelle jäämistä SOK:lla hankinnassa, joten olen itse tuonut Suomeen tuhansia kasvihuoneita aikanaan, mutta nyt tuli tarve ostaa sellainen itse”, Lifländer sanoo.  

Valinnanvaraa riittää 

Työelämässä Lifländer sai tarpeeksi tuijottaa näyttöpäätettä, joten nykyisin hän pyrkii aina asioimaan ihmisen kanssa. 

“Mutta nyt kyllä homma sujui suhtkoht kivasti ja tilauskin meni kerralla läpi, eikä kone herjannut mistään. Nämä kasvihuoneethan olivat alkujaan solumuovisia, sitten tuli aluumini ja lasi. Nyt kun on niin paljon erilaisia versioita, kysyin kyllä Joukolta hieman mitä kaikkea näistä uusista malleista löytyy.”  

Vanhat työkaverit päätyivät yksissä tuumin särkymättömään muoviin. 

“Oli sillä joku hienompi nimikin, mutta en nyt muista. Vanhana kauppiaana minulla on myös kehitysehdotus. Kun asiakas valitsee kasvihuoneen, näytölle voisi ilmaantua lista soveltuvista tarvikkeista. Siitä ruksittaisi vain tykötarpeet kylkeen. Tämä parantaisi entisestään asiakaskokemusta”, Lifländer vinkkaa. 

 

Uusimmat asiakastarinat

Sammakko-orkesteri kruunasi suihkualtaan

“Ei tarvinnut jonotella tai lähetellä asiakaspalveluun useita viestejä. Sain heti hyvät ohjeet”, Nieminen sanoo. Altaan lisäksi ostoslistalle päätyivät samana päivänä suihkulähdepumppu, valosuutin, letkut ja allassubstraatti. Kaikkein suosituin juttu Niemisten perheessä oli sammakko-orkesteri, joka soittaa nyt keskellä uutta allasta. Se lisättiin Tuontiukkosen ostoskoriin viimeisenä. Nieminen on erittäin tyytyväinen lopputulokseen sammakoineen päivineen.

Jari Nieminen

Lue koko asiakastarina

Kaikki sujui tilausta ja rahtia myöten helposti

Backman oli mennä sekaisin verkon tarjouksista ja eri firmoista, mutta päätyi viimein tilaaman täyskenno-
kasvihuoneen Tuontiukkoselta.

“Ja se tuli helvatin näppärästi parissa päivässä pihaan, eikä tarvinnut olla kummoinenkaan timpuri, että sen sai kasaan. Ohjeet olivat hyvin selkeät.” Maksu hoitui verkossa kätevästi ja koko paketti oli 10 euroa edullisempi rahteineen kuin muualla.

Markku Backman

Lue koko asiakastarina

Hyvät neuvot kaupan päälle

Teuvo Lifländer on omien sanojensa mukaan hankala asiakas, koska hänelle ei voi myydä mitään, hän ostaa vain silloin, kun on tarve. Nyt oli tarve kesämökillä kasvihuoneelle ja kasvamaan Lifländer laittoi omien sanojensa mukaan kaikkea “kallista”, eli tomaattia ja kurkkua. “Mutta nyt kyllä homma sujui suhtkoht kivasti ja tilauskin meni kerralla läpi, eikä kone herjannut mistään. Nyt kun on niin paljon erilaisia versioita, kysyin kyllä Joukolta hieman mitä kaikkea näistä uusista malleista löytyy.”

Teuvo Lifländer

Lue koko asiakastarina

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Horisont Enterprises Ltd Oy