Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan

KESÄ TULEE… OLETKO VALMIS?

Kaikki sujui tilausta ja rahtia myöten helposti

Markku Backman alkoi selailla viime kesänä netistä kasvihuonetta, vaikka omien sanojensa mukaan vähän varttuneemman ikäinen jo onkin.  

“Ennestään oli jo yksi hybridimallinen kasvihuone, mutta tarvetta oli pienemmälle, koska olen viljellyt paprikan ja chilin lisäksi erikoistomaatteja harrastuksena jo parikymmentä vuotta”, Backman sanoo. 

Pihasta löytyy lisäksi omenapuita, marjapensaita, kasvatuslaatikoita ja perunamaa.  

Pystytysohjeet olivat selkeät 

Backman oli mennä sekaisin verkon tarjouksista ja eri firmoista, mutta päätyi viimein tilaaman täyskennokasvihuoneen Tuontiukkoselta.  

“Ja se tuli helvatin näppärästi parissa päivässä pihaan, eikä tarvinnut olla kummoinenkaan timpuri, että sen sai kasaan. Ohjeet olivat hyvin selkeät. Toki siinä hommassa kannattaa pitää ensin se tärkein tauko, eli kahvitauko ja lukea ohjeet ensin loppuun saakka.” 

Maksu hoitui verkossa kätevästi ja koko paketti oli 10 euroa edullisempi rahteineen kuin muualla. Ylipäänsä koko verkkoasiointi oli Backmanin mielestä helppoa, ja sivuilta löytyi selkeät valikot ja tekstit.  

“Vielä en ole uskollinen Tuontiukkosen puolestapuhuja, mutta kyllä tuossa tuli miniälle heiltä yksi pumppu syksyllä ostettua, kun sivuilla oli selitetty selkeästi nostokorkeudet ja muut. Samalla katselin älykästä kasvihuonelämmitintä”, Backman kertoo. 

 

Uusimmat asiakastarinat

Sammakko-orkesteri kruunasi suihkualtaan

“Ei tarvinnut jonotella tai lähetellä asiakaspalveluun useita viestejä. Sain heti hyvät ohjeet”, Nieminen sanoo. Altaan lisäksi ostoslistalle päätyivät samana päivänä suihkulähdepumppu, valosuutin, letkut ja allassubstraatti. Kaikkein suosituin juttu Niemisten perheessä oli sammakko-orkesteri, joka soittaa nyt keskellä uutta allasta. Se lisättiin Tuontiukkosen ostoskoriin viimeisenä. Nieminen on erittäin tyytyväinen lopputulokseen sammakoineen päivineen.

Jari Nieminen

Lue koko asiakastarina

Kaikki sujui tilausta ja rahtia myöten helposti

Backman oli mennä sekaisin verkon tarjouksista ja eri firmoista, mutta päätyi viimein tilaaman täyskenno-
kasvihuoneen Tuontiukkoselta.

“Ja se tuli helvatin näppärästi parissa päivässä pihaan, eikä tarvinnut olla kummoinenkaan timpuri, että sen sai kasaan. Ohjeet olivat hyvin selkeät.” Maksu hoitui verkossa kätevästi ja koko paketti oli 10 euroa edullisempi rahteineen kuin muualla.

Markku Backman

Lue koko asiakastarina

Hyvät neuvot kaupan päälle

Teuvo Lifländer on omien sanojensa mukaan hankala asiakas, koska hänelle ei voi myydä mitään, hän ostaa vain silloin, kun on tarve. Nyt oli tarve kesämökillä kasvihuoneelle ja kasvamaan Lifländer laittoi omien sanojensa mukaan kaikkea “kallista”, eli tomaattia ja kurkkua. “Mutta nyt kyllä homma sujui suhtkoht kivasti ja tilauskin meni kerralla läpi, eikä kone herjannut mistään. Nyt kun on niin paljon erilaisia versioita, kysyin kyllä Joukolta hieman mitä kaikkea näistä uusista malleista löytyy.”

Teuvo Lifländer

Lue koko asiakastarina

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Horisont Enterprises Ltd Oy