Markkinoiden parhaat tuotteet pihaan ja puutarhaan
taustakuva

Suihkulähdepumput

Suihkulähdepumppu on puutarhan sydän, joka pitää veden liikkeessä. Tämän vuoksi suihkulähdepumppu on ensimmäinen askel veden kunnossa pysymiseen, pieniin vesiaiheisiin tämä riittää substraatin kanssa usein vallan mainiosti. Kauniit katseenvangitsijat kuten purot, putoukset ja suihkuttavat patsaat antavat myös osaltaan vedelle lisähapetusta.

Suihkulähdepumput on tehty jatkuvaan käyttöön, joten niiden sähkönkulutus on todella alhainen. Emme suosittele siis pumpun päältä laittamista kauden aikana lainkaan, seisova vesi menee todella nopeasti happikatoon.

Ennen suihkulähdepumpun hankkimista voisi miettiä, mitä kaikkia elementtejä altaaseen haluaa. Pumppuja on rakenteeltaan ja suorituskyvyltään erilaisia ja niiden avulla saadaan vesi esimerkiksi patsaaseen tai vaikka puroon. Saman pumpun vesi on mahdollista jakaa useampaan elementtiin. Jokainen elementti toki kasvattaa pumpun tehovaatimusta.

Suosittelemme ottamaan pumpun, jonka suihkukorkeus on enintään puolet altaan halkaisijasta, näin pumppu ei tyhjennä allasta. Jos tarkoitus on jakaa pumpun suihku patsaaseen, tarvitset tehokkaamman pumpun, jossa on liitäntä suihkulle ja patsaalle.

Näytetään kaikki 24 tulosta

Suihkulähdepumpun asentaminen

Suihkulähdepumppu kannattaa asentaa tukevan jalustan päälle niin, ettei se olisi aivan altaan pohjassa. Jos pumpun asentaa pohjaan, se alkaa pyörittämään altaan pohjalle painunutta likaa. Suihkulähdepumpun veden virtausta voi säädellä suihkuputkessa olevan säätimen avulla.

Tarvitsetko apua?

Vesiaiheet

info@tuontiukkonen.fi

Inspiraatiota jokaiseen makuun

Tutustu asiakkaidemme onnistuneisiin projekteihin ja inspiroidu monista mahdollisuuksista oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa

Tuontiukkonen.fi

Horisont Enterprises Ltd Oy
Malminkartanonkuja 4,
00390 HELSINKI

Katso kartalla »

Copyright © 2024 Horisont Enterprises Ltd Oy